به گزارش خبرگزاری حوزه، زینب طالبی با اعلام این خبر گفت: مرکز تربیت مدرس از سال 1387 با هدف تربیت و تأمین اساتید مدارسی که با کمبود استاد مواجه هستند، در گرایشهای مورد نیاز حوزههای علمیه، آغاز به کار کرد.
وی افزود: بانوان طلبهای که در این مرکز تربیت میشوند، پس از فراغت از تحصیل برای تدریس، جذب حوزههای علمیه خواهران میشوند.
طالبی شرکت در آزمون ورودی این مرکز را منحصر به طلاب فارغالتحصیل دوره عمومی در مناطقی که با کمبود استاد مواجه هستند، ذکر کرد و ادامه داد: دارا بودن مدرک سطح دو حوزههای علمیه خواهران و موفقیت در آزمون و مصاحبه حضوری از جمله شرایط پذیرش در این مرکز است.
وی یادآور شد: پذیرفتهشدگان، به میزان سه الی چهار نیمسال دروس تخصصی به انضمام حداقل 15 واحد مهارتهای مرتبط با تدریس را در مرکز تربیت مدرّس قم و سایر دروس را در شهر محل سکونت یا نزدیکترین شهر دارای مرکز آموزشی سطح سه (کارشناسی ارشد) به صورت حضوری، نیمهحضوری یا غیرحضوری میگذرانند.
مدیر مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) رشتههایی که طلاب این مرکز در آن مشغول به تحصیل هستند و یا فارغالتحصیل شدهاند را شامل تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، ادبیات عرب و مطالعات اسلامی زنان اعلام کرد.
طالبی یادآور شد: از میان پذیرفتهشدگان در مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) تاکنون 48 نفر به صورت کامل از مقطع سطح سه فارغالتحصیل شده و عموما جذب حوزههای علمیه خواهران شدهاند، 85 نفر پس از گذراندن دروس تخصصی در این مرکز به شهرهای خود بازگشتهاند و در حال ادامه تحصیل و گذراندن سایر واحدهای درسی مقطع سه هستند و 48 نفر در این مرکز در قم مشغول به تحصیل هستند.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران، وی در پایان گفت: فراخوان پذیرش برای سال آینده در رشتههای کلام اسلامی، مطالعات اسلامی زنان و اخلاق و تربیت اسلامی اعلام خواهد شد.
نظر شما