به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی، عصر امروز در اختتامیه اولین اجلاس مدیران و کارشناسان ارتباطات و بین الملل جامعة المصطفی که در مجتمع فرهنگی نرجس برگزار شد، اظهار داشت: مقوله ارتباطات، از مقومات جامعه بشری است و زمینه گسترش دانش و انباشت تجربه را فراهم می آورد.
ارتباطات رکن تعالی بشر
وی افزود: اجتماع، بدون ارتباطات برقرار نخواهد شد و انسان نیز بدون آن به شکوفایی نخواهد رسید، از این رو ارتباطات رکن تعالی بشر به شمار می آید.
رییس جامعة المصطفی چالشهای ارتباطات را متزلزل کننده جایگاه ارتباطات ندانست و خاطرنشان کرد: هرچند در جهان کنونی، ارتباطات تأثیرات مخربی را برای بشر به همراه داشته است، اما نمی توان از این لازمه زندگی بشر چشم پوشی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی بابیان این که ارتباطات همچون کاخی، بر استوانه های اندیشه بنا گردد، بیان کرد: هراندازه که قدرت عقلانی ارتباطات بیشتر شود، شاهد تأثیرات کمتر مخرب عرصه ارتباطات هستیم که این موضوع به ما یادآوری می کند که تنها با اندیشه می توان از ارتباطات در مصالح بشری استفاده کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که پیامبران الهی(علیهمالسلام)، با استفاده از ارتباطات، پیام الهی خویش را برای مردم بیان میکردند، عنوان نمود: بی تردید، گنجینه ارتباطی ما در حوزه های علمیه، ذی قیمت و کارآمد است که باید در کنار بهره وری، با ابزارهای مدرن و نو همراه گردد.
رییس جامعة المصطفی با بیان این که انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نشان داد که سنت ها و ابزارهای کهن ما می تواند کارهای باورنکردنی در جهان را رقم زند که ریشه در مبانی اعتقادی ما دارد، ادامه داد: روش های پیشین حوزه های علمیه، نشان از قدرت نهفته ریشه های دینی ما در تغییر معادلات جهانی و عرضه طرحی نو در اداره جهان دارد.
هفت میلیارد انسان مخاطب المصطفی
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با اشاره به این که حوزه ارتباطات جامعة المصطفی وظیفه دارد تا الگوی ارتباطات حضرت زینب(س) را در دنیای کنونی نهادینه سازد، بیان کرد: مخاطبان جامعة المصطفی، صاحبان ادیان الهی و هفت میلیارد بشر امروز است که لازمه ایجاد ارتباط با آنها، استفاده از روش های غنی و آزموده پیشینیان مذهبی ما است.
وی با اظهار این که جامعة المصطفی باید به عنوان مرجعیت معرفتی در عرصه بین الملل تبدیل گردد، یادآورشد: تعامل میان دینی و وحدت امت اسلامی هدف و رویکرد اساسی کارهای جامعة المصطفی است که با گفتمان انقلاب اسلامی و اجتناب از عملکرد متعصبانه و افراطی محقق می شود.
از خانواده مبلغان غفلت نشود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: از آن جایی که طلاب با خانواده خود به عنوان مبلغ در اجتماع حضور پیدا می کنند، نباید از پرورش فکری و اعتقادی خانواده های مبلغان نیز غفلت کرد.
مقتدرانه از دستاوردها دفاع می کنیم
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی، با تأکید بر بومی گرایی و بهره گیری از ظرفیت های علمی همسو در داخل و خارج از کشور در پیشبرد کارهای جامعة المصطفی، عنوان کرد: با وجود برخی از چالشهای مالی که اکنون گریبان مراکز حوزوی است، باید مقتدارنه از دستاوردهای علمی، فرهنگی و اجتماعی خود در کشورهای مختلف دفاع نمود.
نظر شما