به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمين مسجدجامعي، مشاور رئيس دانشگاه اديان و مذاهب، در این نشست، توضيحاتي را در رابطه با نحوه شكلگيري، اهداف و برنامههاي این دانشگاه ارائه داد و گفت: دانشگاه اديان و مذاهب از اين لحاظ که همه اديان مختلف را مورد پژوهش قرار مي دهد، در نوع خود کم نظير است.
وي همچنين با اشاره به روابط و همکاري هاي خوب اين دانشگاه با مراکز پژوهشي ساير کشورها از جمله آلمان و ترکيه، بر آکادميک بودن اين همکاري ها تاکيد ورزيد.
مشاور رئيس دانشگاه اديان و مذاهب با اشاره به درک بالاي مسلمانان ترکيه از وضعيت جهان اسلام، اندیشمندان این کشور را از فعالان عرصه تقريب خواند و افزود: ترک ها همواره در امر تقريب مذاهب پيشگام بوده اند و از تعصب و افراط و نگاه قشري به دين اسلام به دور بوده اند.
حجت الاسلام و المسلمين الهي منش، مدير گروه عرفان و تصوف دانشگاه اديان و مذاهب نیز در اين نشست گفت: اين دانشگاه همکاري هايي را به طور آکادميک با پژوهشگران ترکيه اي داشته است.
اساتيد و پژوهشگران دانشگاه ارزروم ترکيه نیز در پايان اين نشست بر لزوم همکاري هاي بيشتر درباره فرق اسلامي و علوم قرآني تاکيد کردند و اين حوزه را يکي از کانال هاي افزايش روابط دو کشور در حوزه علم دانستند.
انتهای پیام 313/17
نظر شما