به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین جواد مروی، در نشستی با جمعی از مسئولان حوزههای علمیه خواهران با بیان این که حوزه علمیه یک آکادمی علمی صرف نیست تا وقتی کسی که از آن فارغالتحصیل میشود، از مدرک آن استفاده کند، افزود: حوزه علمیه رسالت انبیا و ائمه(ع) که همان شناخت، تبیین و تحقیق در دین، رفع شبهات و پاسخ به سئوالات دینی است را بر عهده دارد ما نیز باید طبق این هدف برنامهریزی کنیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه، بهروز بودن در مباحث مختلف را یکی دیگر از موضوعات مهم در حوزههای علمیه عنوان کرد و ابراز داشت: مساله تهذیب از مسائل مهم در حوزه است که باید آن را با برنامهریزی، توجه به معنویات، ادعیه و قرآن بهبود بخشید.
وی با اشاره به لزوم تربیت طلاب توانمند، تاکید کرد: باید روحیه همت عالی را که در خلف صالح ما وجود داشته است، در میان طلاب بازتاب دهیم تا این روحیه همواره زنده باشد و طلاب با این روحیه مسیر رشد و تکامل را بپیمایند. در این صورت پیشرفتهای علمی حاصل میشود و شاهد یک حرکت روبه جلو خواهیم بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به این که علامه امینی در نگارش کتاب الغدیر مکررا به 10 هزار جلد کتاب مراجعه داشته است، ادامه داد: همت عالی، علمای ما را به نتایج بسیار بالایی رسانده است و اگر این روحیه در میان طلاب وجود داشته باشد، مشکلات را تحمل میکنند و کار خود را به پیش میبرند.
این استاد حوزه با اشاره به لزوم تربیت مدرسان با توانایی مطلوب، افزود: کمبود استاد جامع چه در حوزههای علمیه خواهران و چه در حوزههای علمیه برادران، احساس می شود، بنابراین حوزه باید برای رفع این کمبود برنامهریزی کند.
وی با بیان این که اساتید در شکوفایی استعدادها و نخبهسازی نقش برجسته ای دارند، ادامه داد: شاید یک استاد معلومات داشته باشد، اما فاقد روش تدریس مناسب باشد، این استاد یک استاد مطلوب جامع نیست.
حجت الاسلام والمسلمین مروی همچنین بیتوجهی به حفظ قرآن را از تهمتهای دشمنان نسبت به شیعه خواند و یادآور شد: با تربیت حافظان قرآن مسلط به مفاهیم و ارائه مطالب در انظار عمومی، بسیاری از مباحثی که علیه شیعه مطرح میشود، به صورت شفاف رد میشود.
عضو جامعه مدرسین حوزه در پایان از حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی، مدیر حوزههای علمیه خواهران به عنوان فردی صاحب فکر یاد کرد و گفت: این مساله در عرصه مدیریت یک نقطه مثبت است و میتواند پشتوانهای برای حرکات بزرگ باشد.
نظر شما