به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجتالاسلام والمسلمین نبوی، معاون تبلیغ حوزه های علمیه در جمع مدیران استانی حوزه های علمیه ، طی سخنانی با ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت اظهارداشت: از مهم ترین برنامه های ما بحث آموزش و روش سخنرانی طلاب بود که در سال گذشته این مهم در شهرهایی همچون؛ گلپایگان، اراک، اشتهارد و قم اجرایی و به زودی در سایر استانها برگزار خواهد شد.
وی ،برگزاری 45 دوره آموزش بدو تبلیغ برای هزار و 725 نفراز مبلغین و مبلغات در سراسر کشور را از دیگر برنامه ها عنوان و تصریح کرد: آموزش کادر اجرایی مدارس امین برای بیش از هفت هزار نفر، طی 52 دوره، از فعالیتهای مهم انجام گرفته این معاونت است.
حجتالاسلام والمسلمین نبوی، در خصوص تعامل این معاونت با سایرنهادها گفت: با انعقاد تفاهمنامه با آموزش و پرورش ، سازمان تربیت بدنی ، سپاه پاسداران و جهاد کشاورزی، فضا برای حضور روحانیون در این ارگان ها و هم چنین آموزش روحانیون مستقر در ادارات فراهم شده است.
وی، اعزام مبلغ به ورزشگاهها به ویژه در قم و تهران و برگزاری جلساتی با موسسه اویس قرنی برای آموزش طلاب و اعزام به خارج کشور را از دیگر اقدامات این معاونت برشمرد.
معاون تبلیغ حوزه تقویت بخش اینترنتی از نظر فنی، محتوایی و ساختاری در عرصههای مختلف از جمله فرق و ادیان را از دیگر برنامه های نوین این معاونت برای حضور روحانبون در فضای مجازی جهت امور تبلیغی برشمرد.
وی افزود: در راستای مقابله با فعالیتهای تبلیغی فرق و ادیان تدابیری اندیشیده شده که برنامهریزی و اجرای آموزشهای ویژه در سطوح مختلف حوزه، پاسخگویی به نیازهای مشاورهای و تامین محتوای تخصصی مورد نیاز اساتید و مبلغان و تهیه کتب، نشریات، بروشورها و نرمافزارهای مورد نیاز طلاب و نهادها از اقدامات موثر این معاونت است.
حجتالاسلام والمسلمین نبوی ، همچنین راهاندازی واحد آسیبشناسی دینی در سطح ملی ، منطقهای و استانی و اعزام مبلغین به مناطق آسیبپذیر و فرقهای و راهاندازی ستاد پاسخگویی به سوالات دینی مردم در سطح استانها توسط سایتهای رهروان ولایت و ذیطوبی را از دیگر فعالیتهای این معاونت در راستای مقابله با فعالیت فرق انحرافی عنون کرد.
به گفته وی، تشکیل شورای سیاستگذاری تبلیغ در استان قم و استقلال بودجه هجرت از سایر بودجههای حوزه از دیگر اقدامات این معاونت می باشد.
حجتالاسلام والمسلمین نبوی، برنامهریزی و پشتیبانی جهت حضور روحانیون توانمند در عرصه رسانه ملی و نظارت حوزوی بر عملکرد آنها، ایجاد پوشش حمایتی برای کلیه فعالان مذهبی عرصه اینترنت و نظارت معاونت تبلیغ بر کلیه فعالیتهای رسانهای حوزه، اعم از دیجیتال و مکتوب را از برنامههای مهم در دست اقدام این معاونت اعلام کرد.
نظر شما