جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
ناصر شکریان

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: امام صادق(ع) انقلاب فرهنگي ایجاد شده از سوی امام باقر(ع) را توسعه داد و از کرسی های علمی برای ترویج معارف اهل بيت (ع) بهره برداری کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری؛ حجت الاسلام ناصر شکریان ضمن تسليت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمين اختر تابناک امامت و ولايت  امام جعفر صادق(ع) با بیان اینکه،  امام جعفر صادق احياءگر اسلام ناب محمدي و مذهب علوي است، به نقش این  امام همام در مبارزه با جریانات انحرافی و الحادی اشاره و اظهار داشت: امام صادق(ع) انقلاب فرهنگي  ایجاد شده از سوی امام باقر(ع) را توسعه داد و از کرسی های علمی برای ترویج معارف اهل بيت (ع) بهره برداری کرد.

حجت الاسلام شکریان با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق(ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق(ع) بنی امیه و بنی عباس در جنگ بودند و این موقعیت، فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب بود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، مدت امامت حضرت باقر(ع) و حضرت صادق(ع) را درگیری دو گروه حکومت بنی‌امیه و بنی‌عباس عنوان کرد و یادآور شد: امام باقر(ع) با استفاده از ستیز دو گروه یادشده حوزه علميه مدینه را تأسیس کرد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته هاي مختلف  را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگي  امام صادق(ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می دهد که در مکتب امام صادق(ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

حجت الاسلام شکریان، با اشاره به نشر شش هزار کتاب و رساله علمی از سوی دانشمندان تربیشت شده در مکتب علمی امام صادق(ع)، اظهار کرد: جابربن حیان، از شاگردان امام صادق(ع)، به تنهایی سه هزار و 900 رساله علمی منتشر کرده و به خاطر تلاش های علمی وی، او را پدر علم شیمی نامیده اند.

وی، امام صادق(ع) را احیاگر اسلام ناب محمدی دانست و خاطرنشان کرد: در پرتو تلاش های علمی آن حضرت امروز اسلام ناب شیعی در دنیا عزت و افتخار دارد.

وی افزود: امام جعفر صادق(ع) يک نهضت علمي شيعي را ، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از 4 هزار شاگرد در رشتهاي علوم  مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بي نظير يا کم نظير است .

حجت الاسلام شکریان دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می داند و بنا بر گواهی تاریخ ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگيري علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پايه ريزي شد .

وي  به  مخالفت ها و تهدیدهای زمان امام صادق(ع) از سوی  حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: : بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند ؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وي گفت : امام صادق (ع) بنيان گذار حوزه هاي عليمه در مدينه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علماء و فضلا  و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد مي کنند .

عضو شوراي فرهنگ عمومي استان در پايان ضمن اشاره به برنامه ريزي و هدف گذاري کشورهاي استکباري و نظام هاي سلطه مبني بر سنگ اندازي براي جلوگيري از رشد علمي در دنياي اسلام تاکيد کرد: جوانان و دانشجويان مسلمان با الگو قرار دادن سبک زندگي علمي و عملي امام جعفر صادق (ع) و ديگر ائمه اطهار (س) براي رشد و ارتقاء جايگاه علمي جهان اسلام تلاش کنند .

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha