به گزارش خبرگزاری «حوزه»، دکتر علی لاریجانی، ظهر امروز (یکشنبه) پس از دیدارهای چهار روزه با مراجع عظام و علمای قم، در جمع خبرنگاران در تشریح این دیدارها گفت: دراین دیدارها گزارشی از شرایط اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و موضوعات منطقه ای و بین المللی ارائه کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این دیدارها همچنین اقدامات و برنامه ریزی های مجلس شورای اسلامی به ویژه در موضوع اقتصادی و بودجه سال 93 و مصوبه های قوه مقننه و مسائل و موضوعات رخ داده در عرصه بین الملل به ویژه موضوع مذاکرات هسته ای خدمت مراجع عظام گزارش شد.
وی با اشاره به توصیه های مراجع عظام، افزود: خوشبختانه بیشتر راهنمایی های مراجع عظام و علما در رابطه با این بود که کارها و امور باید به دست مردم ساماندهی شود به ویژه در حوزه اقتصادی تأکیدات زیادی داشتند که باید مسیری برای واگذاری امور به مردم و استفاده از ظرفیت های مردمی برای حمایت از تولید فراهم شود.
لاریجانی اضافه کرد: در این دیدارها بر ایجاد فضایی آرام و لزوم همگرایی بیشتر در میان مسئولان تأکید شد؛ زیرا هم اکنون ما در یک مصاف بین المللی و منطقه ای قرار داریم، بنابراین در این شرایط به همگرایی بیشتر احتیاج داریم و برخی اشکالات را باید نادیده گرفت، از طرفی دیگر برای رونق تولید نیز نیازمند به همگرایی هستیم.
وی افزود: قطعا کشوری که شرایطش پر تنش باشد، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران شوقی برای سرمایه گذاری ندارند، بنابراین نصایح آقایان مراجع بسیار درست و سودمند بود و از نظراتشان استفاده کردیم .به طور حتم هم در دولت و هم در مجلس این نظرات را پیگیری می کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره تغییر رویکرد کشورهای غربی نسبت به گروه های افراطی منطقه به ویژه داعش، ابراز داشت: معلوم نیست که غربی ها به چه میزان در مبارزه با این گروه ها مصمم هستند، اما در شرایط کنونی به این موضوع اقرار می کنند، این در حالی است که در گذشته همین قدر هم اذعان نمی کردند و تصور می کردند که از این ظرفیت می توانند علیه برخی کشورها در منطقه استفاده کنند، اما هم اکنون حرف ها و مطالبشان نشان دهنده این است که خطر گروه ها را حس کرده اند.
لاریجانی ادامه داد: قطعا گروه های تندرو و افراطی منطقه که مورد حمایت برخی کشورهای غربی و تعدادی از کشورهای منطقه هستند اقدامات بسیاری را در کشورهایی مانند سوریه و عراق انجام دادند و حامیان آنها فکر می کردند که از این طریق می توانند به این کشورها ضربه بزنند اما هم اکنون متوجه شدند که این گروه ها جریانی هستند که علیه حامیان خودشان هم عمل می کنند.
رئیس مجلس ادامه داد: یکی از مشکلات منطقه این است که قدرت های بزرگ شناخت درستی از مسائل منطقه ندارند و یا با مسئله تروریست برخورد تاکتیکی می کنند در این رابطه حرف های زیادی می زنند، اما در مقام عمل کار طور دیگری پیش می رود.
وی درباره وضعیت اقدامات مجلس در حوزه تنقیح قوانین، گفت: هم اکنون 50 گروه در این زمینه طراحی و قوانین کدبندی شدند به طور مثال قوانین مربوط به حوزه محیط زیست همه مدون شده تا پس از بررسی مشخص شود که کدام نقاط نقص و کدام نقاط تکراری هستند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که پروژه تنقیح قوانین بسیار با اهمیت و وقت گیر است، افزود: این موضوع به این علت است، چون موضوعات تقنینی در یکصد سال گذشته دارای تنوع بسیاری است./
انتهای پیام