جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
حسینی قزوینی

مدیرشبکه جهانی ولایت با بیان این که بدون پذیرش ولایت علی (ع) دین کامل نیست گفت: اسلام منهای ولایت، اسلام منهای خداوند می باشد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه؛ حجت الاسلام والمسلمین حسینی قزوینی همزمان با شام عیدولایت و امامت که در اجتماع صدها نفری عاشقان علی بن ابیطالب در مسجد الغدیر برگزارشد، ضمن تبریک این عیدخجسته با اشاره به خطبه غدیر اظهارداشت: رضایت پروردگار در انتخاب علی(ع) به جانشینی پیامبر(ص) و اکمال دین اسلام به ولایت امیرالمومنین(ع) است.

وی با بیان این که  خطبه غدیر همانند خود علی(ع) در میان کتب اصلی شیعه و سنی مظلوم واقع شده است افزود: جای بسیار تاسف است که خطبه ای که در حضور بیش از 120هزارنفر قرائت شد در منابع اهل سنت توسط طبرانی متوفای   360 ه ق در کتاب معجم الکبیر، آنهم در یک صفحه بیان می شود و بعد مسئله به فراموشی سپرده می شود تا قرن دهم در سال 1044 در سیره  علامه حلی مطرح می شود.

مدیرشبکه ولایت تصریح کرد: اگر یک سخنرانی نیم ساعتی را هم بخواهند پیاده کنند، حداقل 4صفحه می شود،این که چرا در یک صفحه مطرح شده خود جای سئوالی دیگر است.

این استاد حوزه با اشاره به منابع شیعی خطبه غدیر گفت: این خطبه شریف قبل از مرحوم صدوق که متوفای 381 هیچ گونه نقلی وجود ندارد، اما بعد او  توسط مرحوم طبرسی در چهل صفحه ارائه شده است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی قزوینی در ادامه با بیان این که,ذکر فضائل علی(ع) در کتاب آلوسی سلفی, معجزه ولایت است تاکید کرد: آلوسی سلفی که بزرگترین افتخارش جیره خواری ابن تیمیه است در تفسیر روح المعانی خود بارها در شان نزول آیه «وَقِفُوهُمْ إِنَّهُمْ مَسْئُولُونَ» صافات 24 بیان می کند؛ در صحرای محشر از ولایت علی بن ابی طالب(ع) سئوال می کنند.

وی تصریح کرد: ابن حجر هیثمی نیز در کتاب «الصواعق المحرقة، ج2، ص437» تاکید می کند: ابو سعيد خدري و ابن عباس از پيامبر اکرم (صلى الله عليه و آله و سلم) نقل مي‌كنند: قوله عزوجل «وَقِفُوهُمْ إِنَّهُمْ مَسْئُولُونَ » مقصود از مسئولون،  ولايت علي بن ابي‌طالب(ع) می باشد.

این استاد حوزه  بیان  داشت: در هیچ خطابی خدای متعال با شدت یا اَیٌّها الرَّسُولَ بَلِّغْ ما اُنْزِلَ اِلیکَ مِنْ رَبِّکِ وَ اِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ با رسول گرامی اسلام(ص) سخن نگفته است؛ زیرا امر ولایت و جانشینی بالاتر از هر امر دیگری بود که پیامبر باید ابلاغ می کرد.

مدیرشبکه ولایت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیه« وَ اللَّه یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذينَ كَفَرُوا مِنْ دينِكُمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتي وَ رَضيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ ديناً» خاطرنشان کرد: رسول گرامی اسلام(ص) بارها از حاضرین و صحابی اعتراف گرفتند تا احدی بعدا عذری نداشته باشد و بعد از اعتراف های سنگین امر ولایت و جانشینی و سرپرستی امت را به مردم ابلاغ کرد .

حجت الاسلام والمسلمین حسینی قزوینی بیان داشت: اسلام منهای ولایت، اسلام منهای خداوند می باشد و اسلام منهای ولایت یعنی «لا اسلام» است.

وی در ادامه با اشاره به حدیثی از کتاب صحیح بخاری جلد7 بیان داشت: رسول گرامی اسلام بعد از خطبه غدیر؛ حدیث حوض را بیان کردند؛ که اصحاب من در روز قیامت می آیند تا از حوض آب بردارند، ملائکه آنها را بسوی آتش می برند؛ سئوال می شود که چرا دسته دسته این ها را به سوی جهنم می برید؛ جواب می دهند این گروه بعد از رسول گرامی اسلام مرتد شدند.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: آیا این گروه بعد از رسول خدا، جهاد،نماز،زکات و روزه نداشتند که مسلماً این فرایض را انجام می‌دادند.، پس علت چه بود ؟ در واقع عدم پذیرش ولایت علی بن ابی طالب(ع) موجب جهنم رفتن  آنان می شود.

انتهای پیام 16/313

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha