دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
جوادی آملی

حوزه / حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: یکی از راه های مهم تقویت ستون مردم برای حفظ خیمه دین، بیان حقیقت، تکرار حقیقت و ترویج عقلانیت است، مردم به عمل مسئولین کشور نگاه می کنند، عدم صداقت با مردم آنها را به ستونی پوسیده مبدل خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» این مرجع تقلید امروز در دیدار دکتر محمد باقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در سخنانی توجه به اقتصاد مقاومتی را یک ضرورت دانستند و اظهار داشتند: ایستادگی یک ملت در مقابل فشارها و تهدیدات دشمن به پر بودن جیب آن ملت و قدرت اقتصادی آن کشور بستگی دارد؛ چراکه یک ملت با جیب خالی نه تنها نمی تواند در مقابل دشمن ایستادگی کند، بلکه چنین ملتی به تعبیر قرآن برای حفظ حیات خود اهل تملق و چاپلوسی نیز خواهد بود.

ایشان با تشریح معنای حقیقی واژه "فقیر" از منظر قرآن کریم گفتند: فقیر کسی است که ستون فقراتش شکسته است و مراد از این واژه آن است که اقتصاد به مثابه ستون فقرات یک ملت می باشد؛ همانطور که فرد با ستون فقرات شکسته قادر به ایستادن نیست، یک ملت هم با اقتصاد ضعیف قادر به ایستادگی کردن نخواهد بود. لذا دولت به عنوان نماینده مردم یک جامعه باید دستش در بودجه و اقتصاد پر باشد تا بتواند با اقتدار در مقابل حوادث و دشمنان مقاومت کند.

حضرت آیت الله جوادی آملی با اشاره به ظرفیت های بالای کشور در بخش های مختلف، بهره برداری کارآمدتر از این منابع به خصوص در بخش های مانند مراتع و منابع آبی را خواستار شدند.

ایشان با انتقاد از روحیه پشت میز نشینی در بین جوانان جویای کار، تقویت دروس مهارتی و کاورزی به ویژه در رشته های مربوط به کشاورزی و دامپروری را باعث پرورش نیروی کار خبره و کم شدن آمار بیکاری در جامعه دانستند.

معظم له دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش حضرت امیر(ع) در نامه به مالک اشتر، مردم را ستون دین و جامعه معرفی کردند و بیان داشتند: در کلام ائمه (ع ) همان طور که نماز ستون دین معرفی شده است، مردم نیز ستون دین و جامعه معرفی شده اند، اگر نشانه پذیرفته شدن نماز این است که نماز پذیرفته شده انسان را از فحشا و منکر باز می دارد، اگر مردم توانستند دین خدا را حفظ کنند، نشانه این است که مردم می توانند ستون خوبی برای دین خدا باشند.

حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه دادند: در حوزه و دانشگاه تعلیم و تعلیل است که افراد را به مرجع و استاد تبدیل می کند، اما در جامعه تکرار برای مردم کار تعدیل را می کند، یعنی با تکرار یک مطلب هر چند نادرست مردم آن سخن را باور می کنند و می پذیرند، لذا باید مراقب سخنان خود، رسانه ها و به ویژه صدا و سیما باشیم تا با تکرار سخنان نا درست مردم را تهی مغز بار نیاوریم تا خدای نکرده با زیبا نشان دادن زشتی ها فطرت زیبا دوست مردم آلوده و منحرف نشود.

ایشان با بیان این مطلب که "مردم وقتی ستون خوبی برای دین خواهند بود که تعلیل خوبی داشته باشند" خاطرنشان کردند: یکی از راه های مهم تقویت ستون مردم برای حفظ خیمه دین، بیان حقیقت، تکرار حقیقت و ترویج عقلانیت است و در کنار این مطلب باید متوجه باشیم که مردم به عمل مسئولین کشور نگاه می کنند و آن را الگوی رفتار خود قرار می دهند، عدم صداقت با مردم آنها را به ستونی پوسیده مبدل خواهد کرد.

 خاطر نشان می شود؛ در ابتدای این دیدار دکتر نوبخت در سخنانی با اشاره به موفقیت های دولت از ابتدای آغاز به کار تا کنون در بخش های مختلف از جمله روابط بین الملل و اقتصاد گفت: پس از گذشت سی سال از انقلاب اسلامی و با وجود همه فرازها و فرودها مردم با انتخاب دکتر روحانی به عنوان رئیس جمهور نشان دادند که همچنان از اعتماد خود به روحانیت عقب ننشستند و به همان نسبت انتظارات ویژه ای از این دولت دارند و ما در دولت همه تلاش خود را به کار بسته ایم که اعتماد مردم به روحانیت خدشه دار نشود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha