به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین هادی حسینخانی، با اعلام این خبر و در خصوص ضرورت های راه اندازی این رشته اظهارداشت: یکی از نیازهای جدی در حوزه های علمیه وجود مدیرانی است که بتوانند در سطح مدارس و در حوزه های استانی برنامه های تربیتی و فرهنگی حوزوی را اجرا نمایند.
وی افزود: تا کنون افرادی که در این زمینه به کار گرفته شده اند، تحصیلاتی غیر مرتبط داشته و شایستگی های فردی آنها باعث شده تا بتوانند در این عرصه فعالیت نمایند، اما در راستای توانمند سازی نیروها، افزایش سطح کیفی آموزش ها و استفاده هرچه بهتر از فرصت ها و ارائه آموزش های تربیتی مدون، لازم است تا افراد آموزش هایی را بگذرانند.
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور بیان داشت: از طرفی ارگان ها و نهادهای دیگر از حوزه و دانش آموختگان آن برای پیاده سازی برنامه های تربیتی و فرهنگی استمداد کرده اند که این مهم هم می طلبد تا شرایط آموزش های کافی و ضروری در این زمینه در حوزه ایجاد شده و ضمن تامین نیازهای مجموعه حوزه های علمیه، نیازهای اجتماعی دیگر نیز تامین شود.
وی تصریح کرد: در همین راستا طی سال جاری، راه اندازی رشته مدیریت تربیت فرهنگی توسط دفتر معاونت تربیتی معاونت تهذیب پیگیری شده و مواد درسی آن استخراج و اقدامات اولیه لازم انجام شد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینخانی، با بیان این که انشاء الله این رشته در مقطع سطح سه حوزه راه اندازی خواهد شد، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر اقدامات ایجاد این رشته توسط کارشناسان در حال بررسی بوده و پس از تصویب نهایی، این رشته در قالب یک مرکز تخصصی یا زیر شاخه ای از مرکز تخصصی امام خمینی(ره) حوزه کار خود را آغاز خواهد کرد.
نظر شما