به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام عباس ابراهیمی در ارتباط با امضای تفاهم نامه با سازمان دانش آموزی گفت: مسجد مقدس جمکران امکان بهره مندی از نسل جوان را در برنامه های خود دارد و بر همین اساس با سازمان دانش آموزی تفاهم کردیم تا از ظرفیت 12 میلیونی جوانان و نوجوانان آموزش و پرورش در ایجاد فرهنگ انتظار بیش از پیش بهره ببریم.
وی ادامه داد: یکی از ویژگی های مسجد مقدس جمکران نسبت به دیگر اماکن مقدس و مذهبی، مسجد بودن این مکان است و این مزیت باعث می شود که گستره فعالیت های آن افزایش یابد.
حجت اسلام ابراهیمی گفت: بهربرداری مناسب از بستری که آموزش و پرورش در اختیار دارد جزو برنامه های تقویتی محورهای مهدویت مسجد مقدس جمکران است.
وی تصریح کرد: سازمان دانش آموزی که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش است در تمامی استان ها و شهرستان ها نمایندگی فعال و شبکه منظم در جهت فعالیت های اجتماعی دارد که باید این دانش آموزان را با فرهنگ مهدویت و انتظار بیشتر آشنا نمود.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه موعودگرایی تنها مختص شیعیان نیست افزود: رویکرد مهدویت و موعودگرایی تنها مربوط به تشیع نیست بلکه در تمامی ادیان مورد وفاق است و همه از منتظران حضرت هستند.
وی اضافه کرد: محور های اصلی و هفتگانه این تفاهمنامه شامل 1-عبودیت مهدوی 2-سبک زندگی مهدوی 3-ارایه خدمات مهدوی 4-پاسخ به سوالات شرعی و دینی 5-انجام فعالیت های قرانی مشترک 6-همکاری در حوزه کتاب و کتابخوانی 7-کارهای نمایشگاهی است که در راستای آن برنامه ریزی شده است.
مدیریت آموزش و تربیت مسجد مقدس جمکران با تاکید بر استفاده معنوی حداکثری از ظرفیت عمره دانش آموزی افزود: دانش آموزان می توانند قبل از عزیمت به خانه خدا و یا عتبات عالیات، به مسجد مقدس جمکران بیایند و با امام زمان(ارواحنا فداه) خویش بیشتر آشنا شوند و بعد به خانه خدا اعزام شوند.
حجت الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: چون این مسجد به دستور خود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) ساخته شده حلقه معرفت و وصلی بین زائران و امام زمان(علیه السلام) است و مکان مناسبی برای ارتقای سطح فکری و مذهبی بین دانش آموزان خواهد بود.
انتهای پیام 313/17
نظر شما