به گزارش خبرگزاری «حوزه»، تولیت مسجد مقدس جمکران در نشست شورای معاونین این مکان مقدس، پیرامون آیه دوم سوره مبارکه طاها اظهارداشت: در وصف پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) آیات بسیاری ذکر شده که از جمله این آیات «ما اَنْزَلنا عَلَیْکَ القرآنَ لِتَشْقی»(طاها/2) است که به موضوع تحمل سختی توسط پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) برای هدایت مردم اشاره دارد.
حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان با بیان آیه «فَلَعَلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ عَلى آثارِهِمْ»(کهف/6) اظهار داشت: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند: «هیچ پیامبری به اندازه من اذیت و آزار نشد» که از مجموع این آیات و روایات می توان برداشت کرد که پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) نسبت به اعمال ما بسیار حساس هستند و برخی اعمال ما بسیار ایشان را رنج می دهد.
وی در توضیح مطالب فوق به آیه «عَزیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَریصٌ عَلَیْكُمْ»(توبه/126) اشاره کرد و افزود: خداوند متعال در این آیه می فرماید: چیزهایی که باعث رنج شما می شود برای پیغمبر سنگین و غیرقابل تحمل است و پیامبر(ص) در هدایت و سعادت شما حریص است.
تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به برخی مصائب پیامبران و ائمه اطهار(علیهم السلام) اظهار داشت: بی شک برخی پیامبران و حتی امام حسین(علیه السلام) از لحاظ مادی و جسمانی در طول زندگی بیش از پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) مورد اذیت و آزار قرار گرفتند.
وی افزود: رنج پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) رنج هدایت مردم بود، چون پیغمبر آخرالزمان مسئولیت هدایت و سعادت کل بشر را تا دامنه قیامت بر عهده دارند و همه وجودشان برای سعادت و هدایت بشریت می تپد ولی سایر انبیا مأمور هدایت عده ای خاص در زمانی محدود بوده اند.
حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان مضمون آیه «قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ»(توبه/105) را پیرامون نظارت پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) بر اعمال انسان ها ذکر و تصریح کرد: رسول خدا(صلی الله علیه و آله) و مؤمنون و در رأس آن ها ائمه اطهار(علیهم السلام) اعمال مارا می بینند، آن ها مظهر غیرت الهی و دلسوز برای انسان ها هستند و می خواهند که همه انسان ها هدایت شوند.
ایشان خاطر نشان کرد: با این اوصاف گناهان ما باعث اذیت و آزار پیامبر است و جنایاتی که جنایتکاران در طول تاریخ مرتکب می شوند باعث رنج پیامبر(ص) می شود به همین جهت پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) فرمودند: «هیچ پیامبری به اندازه من اذیت و آزار نشد».
تولیت مسجد مقدس جمکران گفت: هیچ چیز نمی تواند پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) را مانند عمل صالح و کار خیر در راستای تحقق آرمان های ایشان خوشحال کند و انتظار حضرتش از ما بیش از افرادی است که از نعمت ولایت و امامت محروم هستند چرا که هر چه نعمت تمام تر و حجت کامل تر باشد مسئولیت ما نیز سنگین تر می شود.
حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان در پایان ابراز امیدواری کرد با خدمت خالصانه در مسجد مقدس جمکران و عمل صالح، بتوانیم پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) را خوشحال و دل امام زمان(ارواحنا فداه) را شاد نماییم.
انتهای پیام/