حجت الاسلام والمسلمین محمد لاکانی، در حاشیه مسابقات استانی قرآن کریم حوزه استان،به خبرنگار خبرگزاری «حوزه» گفت : برگزاری چنین مسابقاتی حرکتی بسیار زیبا و ارزشمند است و بایستی قرآن را در تمام ابعاد در حوزه های علمیه نشر و گسترش بدهیم .
وی افزود : از بزرگترین آسیب ها در حوزه های علمیه این است که قرآن محجور باشد، قرآن باید بر روی سفره دل طلاب و روحانیون قرار داشته باشد و چنان باید اثر کند که عملی به غیر از دستورات قرآن انجام نپذیرد .
مدیر حوزه علمیه استان گیلان گفت: بایستی سبک زندگی ما سیاق و روش قرآنی داشته و تمام نیاز های خود را از قرآن طلب کنیم و دست نیاز به فرهنگ و سیاق دیگری دراز نکنیم
وی در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر عظیم الشان اسلام و امام صادق (ع) گفت : قرآن را باید با تانی و بصیرت ، زیبا ، صدای خوش و حزین تلاوت کرد که اثر گذاری خود بر تلاوت کننده و شنونده قرآن را داشته باشد و موجب جلا و تنبه قلب گردد .
این استاد حوزه، با بیان اینکه تمام اختلافات ،نیرنگ ها و... به این علت است که ما دستورات قرآن را عملی و تسری بر رفتار خود نمی دهیم، گفت: نهاد های بسیاری در جهت بسط و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه در حال فعالیت هستند ولی حوزه علمیه به عنوان یک نهاد اصیل فرهنگی و دینی از صدر اسلام تاکنون بایستی با اهتمام بیشتر فعالیت های گسترده تری انجام دهد .
نظر شما