حجت الاسلام عبدالکریم سلطانی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، با اشاره به نحوه جذب داوطلبین ورود به حوزه علمیه، گفت: مدرسه علمیه امام المهدی زرگان با برگزاری جلساتی در مدارس آموزش و پرورش، اقدام به شناسایی و جذب جوانان مستعد ورود به حوزه کرده است.
وی، یکی دیگر از روش های جذب دانش پژوهان به حوزه را استفاده از ظرفیت ائمه جماعات مساجد و فعالیت های فرهنگي،تبلیغی عنوان کرد و افزود: پس از فعالیت های تبلیغی که مبلغان در مدارس انجام دادند، اردویی تفریحی را برای دانش آموزان برگزار کردیم تا نحوه گزینش و انتخاب دانش آموزان نخبه و مستعد راحت تر باشد.
مدیر مدرسه علمیه امام المهدی(عج) زرگان با بیان اینکه فردي در مسیر طلبگی موفق تر است که نیتی خالص و هدفی درست داشته باشد، تصریح کرد: جوانان باید با شناخت کامل از حوزه وارد مسیر طلبگی شوند؛ چراکه عدم آگاهی از مسیر پیش رو، آنها را با مشکل ایجاد کرده و سبب نقصان در کار و زندگی طلبگی جوانان می شود.
حجت الاسلام سلطانی، پیش نیاز ورود به دستگاه حوزه را خودسازی و داشتن نیت خالص عنوان کرد و گفت: نیت و هدف جوانان، مهمترین پیش نیاز ورود به حوزه بوده و باید با شناخت کامل از این دستگاه اعتقادشان را نسبت به اهل بیت(ع) و حضرت ولی عصر(عج) محکم کنند و در مقابل مشکلات و سختی ها استقامت داشته باشند.
وی، دارا بودن استعداد و توانایی در اثر بخشی تبلیغ را یکی دیگر از پیش نیازهای ورود به حوزه دانست و در ادامه افزود: به همه نوجوانان و جوانان توصیه می کنم که با روحانیون اهل فن و آن دسته از افرادی که سابقه طولانی تری در حوزه دارند مشورت کرده و با بینشی کلی و دیدی جامع وارد فضای حوزه شوند.
مدیر مدرسه علمیه امام المهدی(عج) زرگان، به برخی از راه های موفقیت در حوزه اشاره کرد و اذعان داشت: تحصیل خوب، تهذیب و بهره مندی از سلامت جسمانی برخی از راه های موفقیت در حوزه است، به طوری که وقتی طلاب بینش و شناختی کافی برای ورود به این مسیر پیدا کرده و تصمیمشان را برای خدمت به امام زمان قاطع کردند باید راه خود را با تحصیل دقيق و مجدانه پیگیری کنند.
حجت الاسلام سلطانی، رعایت ذی طلبگی را یکی از بهترین راه های موفقیت در حوزه بیان کرد و اظهار داشت: پرهیز از لهويات و برخی از مسائل که ممکن است سر راه طلبه بیاید، بزرگترین آفات زندگی طلبگی است که باید با توجه به روایات و آیات قرآنی و ارتباط با دعا و اهل بیت(ع) رذائل اخلاقی را از خود دور کند.
وی در پایان سخنان خود، ورزش و توجه به سلامت جسمانی را دیگر راه موفقیت در مسیر طلبگی عنوان کرد و گفت: داشتن جسمی سالم با استفاده از ورزش سبب موفقیت علمی طلبه شده و علاوه بر آن نیز موجبات نشاط و طراوت فکری و روحی جوانان را به ارمغان می آورد که این مهم باید مورد توجه همه حوزویان قرار گیرد.
انتهای پیام
نظر شما