آیت الله آل هاشم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، در تبریز، در خصوص وظیفه طلاب حوزه های علمیه در جامعه امروز، اظهار داشت: اولین وظیفه و مسئولیت طلاب مدارس علمیه، اصلاح نفس و عدم پیروی از هواهای نفسانی است، چرا که کسب علم و عمل، دو بال پرواز به سوی معرفت و رستگاری است و کسی که در پی علمی باشد و آن را کسب کند، اما بدان عمل ننماید به مثابه پرنده ای می ماند که می خواهد با یک بال پرواز کند.
*مراقبت از اعمال و گفتار
وی در ادامه خاطر نشان کرد: طلاب علوم دینی مدام زیر ذرّه بین هستند و هر کاری که انجام بدهند یا هر سخنی که بر زبان آورند، به حساب دین تمام خواهد شد، لذا به همین خاطر باید مراقبت بیشتری بر اعمال و گفتار خود داشته باشند.
*تبلیغ عملی
امام جمعه موقت تبریز با بیان اینکه بهترین و اثرگذارترین تبلیغ، تبلیغ عملی است، افزود: تبلیغ عملی اسلام، تاثیر و نفوذ بیشتری بر مردم دارد.
*آگاهی از فضای فرهنگی و سیاسی
وی تاکید کرد: طلاب باید نسبت به جریانات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی روز آگاهی داشته باشند، چرا که هرکسی که به اسلام و آینده اسلام علاقمند است، باید بداند در کشور چه می گذرد و چه می شود و نباید نسبت به مسائل کشور بی اعتنا باشد.
*شناخت وظیفه
آیت الله آل هاشم، وظیفه شناسی نسبت به زمان را از دیگر وظایف طلاب دانست و افزود: کسی که زمان خودش را نشناسد، به سبب عدم درک نیاز های جامعه نخواهد توانست فعالیت های مناسب با زمان خویش را دنبال کرده و تاثیر گذار باشد.
* رصد شبهات روز
استاد حوزه علمیه تبریز اضافه کرد: طلاب و روحانیون باید شبهات روز را رصد کرده و در صدد پاسخگویی به آن ها باشند، چرا که علماء دین مرزبانان اعتقادی اسلام و کشور اسلامی هستند.
*استفاده از فضای مجازی
وی در پایان تصریح کرد: طلاب و روحانیون در عرصه تبلیغ دین، از فضای مجازی و ظرفیت های رسانه ای کشور غافل نشوند، چرا که می توانند با استفاده از فضای مجازی، پیام اسلام را به دنیا مخابره کنند و اگر از این ظرفیت ها استفاده نکنند، نزد خداوند متعال مسئول خواهند بود.
انتهای پیام