به گزارش خبرگزاري «حوزه» از اصفهان، آيت الله مرتضي مقتدایی قبل از ظهر امروز درهمايش خادم شريعت كه به منظور تجليل از مقام مرحوم آيت الله خادمي در مدرسه علميه صدر بازار برگزار شد، اظهار كرد: این عالم فقید از بزرگان علمي و سياسي استان و البته كشور بود.
مرحوم آيت الله خادمي درهمه زمينهها جامع الشرايط بود
وي بيان كرد: روال دراسلام پس از زمان غيب صغري، اين بود كه زمام امور به دست علما باشد، مرجعي كه مردم براي گرفتن دستورات دين و آگاه شدن از مسائل ديني خود به آن مراجعه میكنند.
دبير شوراي عالي حوزه علميه كشور تصريح كرد: علما در زمان غيبت به عنوان مرجع ديني، ملجا و ماواي مردم محسوب ميشدند، برهمين اساس در توصيف اعتبار و جايگاه علما در زمان غيبت همين بس كه بر طبق روايتي از امام عسکري(ع)؛ حضورعلماي ديني را مهمترين عامل تاثيرگذاري بر حفظ ديانت مردم بشمار ميآورد.
وي افزود: بر طبق روايات مذكور،علماي ديني مردم را از چنگال شيطان (همچون وهابيت و تكفيري) خارج ميسازند و اگر نبودند آن عالمان ديني احدي باقي نميماند مگر آنكه از دين خارج ميشدند.
آیت الله مقتدايي اذعان كرد: هدايت مردم از مهمترين وظايف عالمان ديني است، مرحوم آيت الله خادمي از مصاديق اين روايت محسوب ميشوند،من از نزديك با آيت الله خادمي آشنا بودم، حقيقتا آن مرحوم جامع الشرايط بود.
وي درتوصيف ويژگيها و خصايص مرحوم آيت الله خادمي عنوان كرد: آيت الله خادمي در چندين بعد علمي، سياسي، مبارزات انقلابي و اجتماعي شاخص بودند، آن مرحوم از منظر علمي مرجع بزرگي بود به نحوي كه تدريس ايشان در فقاهت و اصول بينظير بود.
پناهگاه طلاب و انقلابیون بود
دبير شوراي عالي حوزه علميه كشور ابراز كرد: ويژگي بارز دوم آيت الله خادمي،تواضع و مردمي بودن ایشان بود،آن مرحوم علي رغم مراتب بالاي علمي در حوزه علميه، همچون يك طلبه ساده رفتار می کرد.
وي خاطرنشان كرد: آيت الله خادمي براي امر تبليغ دين توسط طلاب و روحانيون در مناطق محروم عنايت و اهتمام خاصي قائل بود به نحوي كه خود شخصا دراين امر ورود و طلاب را براي اعزام به مناطق محروم در مناسبتهاي مختلف ديني تشويق ميكرد.
عضو جامعه مدرسین، در تشريح ابعاد سياسي مرحوم آيت الله خادمي گفت: مبارزات و فعاليتهاي سياسي و انقلابي مرحوم آيت الله خادمي در دوران پيروزي انقلاب اسلامي ايران به نحوي بود كه ركن ركين انقلاب و نظام محسوب ميشد.
وي ادامه داد: آن مرحوم در جزئيات فعاليتهاي انقلابي نيز با امام هماهنگ بود و ارتباط داشت، همه اطلاعيهها و نامههاي امام راحل در جريان انقلاب به مديريت آن مرحوم دراصفهان نشر و توزيع پيدا ميكرد.
دبير شوراي عالي حوزه علميه كشور بيان كرد: خانه مرحوم آيت الله خادمي در جريان مبارزات عليه رژيم ستمشاهي ماوا و ملجا انقلابيون بود و آن مرحوم در راس هدايت مردم انقلابي دراصفهان قرار داشت.
وي تاكيد كرد: امام راحل براي مرحوم آيت الله خادمي احترامي بسيار ويژه و خاص قائل بودند به نحوي كه من چنين احترامي را از سوي امام راحل براي كسي نديدم.
انتهاي پيام/
نظر شما