حجت الاسلام روح الله فیضی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، با اشاره به فضیلت ماه رجب، گفت: حضرت رسول الله(ص) فرموده اند"إنّ رجب شهر الله الأصم و هو شهرالعظیم". پیامبر (ص) میفرماید "این ماه را به این دلیل «أصم» میگویند که حرمت و فضیلت هیچ ماهی نزد خدای تبارک و تعالی به اندازه ماه رجب نیست".
وی افزود: ماه رجب را به مناسبت نزول رحمت الهی «أَصَب» نیز نامیده اند. این ماه، به دلیل برخورداری از مزایای گوناگون و توجه به ابعاد معنوی و مناسبتهای آن که ماه معرفت، عبادت، ولایت و عبودیت است.
استاد حوزه علیمه تهران با بیان اینکه اعتکاف در ماه رجب مقدمه ای برای ورود به ماه رمضان است، اظهار داشت: تمام سعی و همت ائمه(علیهم السلام) بر این بود که ذائقه و فطرت ما را به معنویت، عبودیت و بندگی خداوند متعال تغییر بدهند. چرا که فطرت ما در مواجههی با زرق و برق دنیا، از توجه به ذات اقدس الهی غافل و ناپاک شده است.
معاون آموزش مدرسه علمیه امام خمینی(ره) تهران با اشاره به ادعیه ماه رجب، ادامه داد: انسان موجودی است كه با امید، انگیزه و هدف زنده است و انسان آگاه سعی می كند امور خود را به خدا متصل نماید. مانند این كه اگر چیز خیری در دنیا نصیب ما می شود، آن را از خدا بدانیم و اگر مصیبت و گرفتاری هم پیش می آید، صبر و مقاومت داشته و از خدا طلب یاری و رفع مشكل نماییم. چنانچه در دعای ماه رجب به همین مطلب اشاره دارد « یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ / ای كسی كه در هر امر خیری به تو امید دارم و در امان هستم از هر نوع شر و بدی و...»
حجت الاسلام فیضی در پایان با تاکید بر اهمیت برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم اعتکاف در مساجد کشور، گفت: اعتکاف مورد توجه انبیاء و ائمه معصومین(علیهم السلام) بود. از این رو معتکفین دقت داشته باشند حضورشان در مراسم اعتکاف به قصد قربت و نزدیکی به خداوند متعال باشد و خدای ناکرده با سرگرم شدن به مسائل حاشیه ای، دچار خسران نشوند، و در فرصتی که به دست آمده تلاش کنند با توبه ای صادقانه، گناهان را از قلب و روح شان بزدایند تا إن شاءالله به شهد شیرین مناجات برسند.
انتهای پیام