آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به گرامیداشت دهه پایانی ماه شعبان المعظم به عنوان دهه تکریم مساجد اظهار داشت: ایجاد و تقویت ارتباط نسل جوان با مساجد یکی از مواردی است که هم خانواده ها و هم متولیان امور نباید به هیچ وجه از آن غافل شوند.
وی افزود: برکات بزرگی از رهگذر چنین ارتباط وثیقی نصیب فرد و جامعه می شود که شاید یکی از مهم ترین آن ها فراهم شدن زمینه واکسینه شدن فرهنگی و اخلاقی در برابر مفاسد و ناهنجاری ها باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: اساساً تجربه نیز نشان داده که جوان ها و نوجوان هایی که با مساجد ارتباط بیشتری دارند و دست کم در طول روز یا هفته ساعاتی از عمر خود را در مسجد سپری می کنند در عرصه های علمی و اجتماعی و فرهنگی و ورزشی ، موفق تر بوده اند و به مقامات خوبی هم رسیده اند.
وی اضافه کرد: البته طبعاً حضور و فعالیت جوان و نوجوان و حتی کودک در مسجد باید مناسب با شرایط سنی و اقتضائات او باشد چرا که یک فرد جوان مثل انسان میانسال و کهنسال نیست که چندساعت در روز را در مسجد به عبادت بپردازد، بلکه در کنار عبادت نیاز به نشاط و شادابی و پرکردن اوقات فراغت دارد که متولیان مساجد باید برای این ها برنامه ریزی مناسب و درخوری داشته باشند.
نظر شما