به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، در تهران، حجت الاسلام سادات در جمع جوانان روزه دار، در حسینیه بیت الاحزان تهران با بیان اینکه نیاز به آرامش خواست همه می باشد، گفت: معمولاً هر انسانی که دوره بلوغ فکری و اجتماعی را می گذراند، یکی از اهدافش رسیدن به آرامش و فراهم نمودن شرایط و مقدمات آن است. قرآن نیز دو چیز را مایهی آرامش انسان معرفی نموده؛ همسر و ازدواج کردن و شب برای استراحت است.
وی با بیان اینکه رویگردانی از حب دنیا در آرامش درونی انسان بسیار موثر است، افزود: دنیا طلبی ریشهی همه خطاها و گرفتاری هاست و کسی که محبت دنیا را در دل دارد، محبت امام(ع) از دلش بیرون می رود و از یاد خدا غافل می شود. چنین شخصی دیگر طالب شهادت در راه خدا نخواهد بود، چرا که اصلاً از فکر کردن به مرگ هراس دارد و سعی می کند مرگ را نیز فراموش کند و همین فراموشی ها موجب غرق شدن بیشتر او در گناهان خواهد بود و قلب چنین فردی دیگر حرم اهل بیت(ع) نیست و عبادت و بندگی خدا برای او مفهومی ندارد.
این فعال فرهنگی با بیان اینکه کثرت گناه بخاطر فراموشی مرگ است، اظهار داشت: مبدأ و منشأ آرامش، ذات مقدس پروردگار عالم می باشد. «هو الذی أنزل سکینه» او خدایی است که آرامش را به قلوب مؤمنین نازل می کند و همین آرامش باعث محکم شدن ایمان آنها خواهد بود.
حجت الاسلام سادات با تبیین برخی مسائل که مانع نزول آرامش به قلب انسان می گردد، خاطرنشان کرد: یکی از این موانع، ظلم، اعراض از ذکر خدا و غفلت از یاد اوست.
وی در پایان با تاکید بر اینکه خوف از خدا و خاشع بودن در برابر او یکی از مقدمات رسیدن به آرامش می باشد، گفت: خوف و ترس از خدا و مراقبت از اعمال، انسان را در مسیری قرار می دهد که در تبعیت و اطاعت از اوامر الهی نهایت دقت را خواهد داشت و وقتی هدف از تبعیت، هدایت به صراط مستقیم الهی باشد، هادی عالم حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) خود، موجب آرامش خواهد بود و حزن و اندوه و خوف را از دل و جان ما می زداید.
انتهای پیام
نظر شما