حجت الاسلام سید کمال موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، در اهواز، نماز جمعه را از مهمترین شئونات حکومتی در جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: همان طور که در صدر اسلام مساجد و فضای نماز جمعه و جماعت به عنوان مهمترین پایگاه ترویج دهنده فکر، فرهنگ و معنویت به مردم بودند، امروزه نیز تریبون نماز جمعه نقش مهمی در بصیرت بخشی به جامعه دارد.
وی، نماز جمعه را حلقه وصل مردم و مسئولان دانست و گفت: امام جمعه زبان گویای مردم است که مطالبات آنان از مسئولان را بیان می کند و از سوی دیگر نیز عملکرد حاکمان جامعه را برای مردم تبیین می کند تا درک متقابلی در میان مردم و مسئولان نسبت به حقایق جامعه ایجاد شود.
امام جمعه ایذه، با اشاره به جهت دهی و تاثیر ویژه نماز جمعه در جامعه، ابراز داشت: نماز جمعه از اصلی ترین و مهمترین پایگاه های فکری در ایجاد حرکت های مردمی در طول تاریخ انقلاب بوده و در موارد بحرانی همچون دفاع مقدس نیز نماز جمعه بود که جهت گیری فعالیت های مردمی را شکل می داد.
حجت الاسلام موسوی تبار، روشنگری، وحدت و همگرایی مردم را از مهمترین شاخصه های نماز جمعه عنوان کرد و افزود: دشمنان به ویژه غربی ها از وحدت و همگرایی عمومی ملت ایران رنج می برند و آن را سدی در برابرنقشه های تفرقه انگیزانه خود می دانند و بارها درصدد کمرنگ کردن آن برآمده اند، اما همدلی مردم آنها را ناکام گذاشته است.
وی در پایان، نماز جمعه را از مهمترین دستاوردهای انقلاب خواند و اظهار داشت: پس از انقلاب، اقدام هوشمندانه امام خمینی در راه اندازی نماز جمعه عامل مهمی در ارتقای بصیرت عمومی جامعه بوده و حرکت انقلاب به همین واسطه شتابان شد و دو عامل منفی تفرقه و بی بصیرتی که دستاویز اصلی استکبار در دشمنی با ملت ایران است را در جامعه کمرنگ کرد.
انتهای پیام