به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجتالاسلام و المسليمن عبدالهادی مسعودی قائم مقام دانشگاه قرآن و حدیث در این نشست اظهارداشت: همین که ستاد مبارزه با مواد مخدر مستقیماً زیر نظر ریاست جمهوری میباشد نشان دهنده بزرگی این خطر و از طرفی توجه کامل دولت و حکومت به این مسئله و قضیه میباشد.
وی افزود: وظيفه هر عالم و هر علم اين است كه دردهای جامعه و انسان معاصر را بشناسد و نسبت به آن بیتفاوت نباشد و در قبال آنها احساس مسئولیت و تعهد نماید و ما هم اگر بخواهيم عالم دينی به معنای واقعی باشيم نبايد نسبت به اين بلای اجتماعی و خانمان سوز كه آمار منتشره از آن دردناک است، بی تفاوت و بیخبر باشيم.
حجتالاسلام و المسليمن عبدالهادی مسعودی با بیان اینکه "ما حتی نمی توانیم درباره یک انسان بیتفاوت باشیم" به روایتی از پیامبر(ص) خطاب به حضرت علی(ع) اشاره کرد که میفرماید: اگر یک نفر را هدایت کنی بهتر از آنچه است که خورشید بر آن از صبح تا غروب میتابد.
وی با اعلام آمادگی دانشگاه برای ورود به عرصه پيشگيری از اعتياد بيان داشت: امروزه بايد در تهاجم فرهنگي و مبارزه با آسيبهاي اجتماعي كار كرد، دانشگاه قرآن و حديث هم خودش را از جامعه جدا نميداند و تا جايي كه امكان باشد براي خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلام تلاش خواهد کرد.
حجت الاسلام مسعودی آمادگی دانشگاه را در ارائه خدمات آموزشی دیرپا، نهادینه و به صورت عمومی در بخش های پیشگیری، افزایش امید به بازگشت و پرورش روحی افراد اعلام کرد.
در ادامه این نشست قائم مقام دبيركل ستاد اظهارداشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر استراتژی متوازني دارد كه دارای پنج راهبرد اساسي مقابله، پیشگیری، درمان، صیانت و توانمندسازی ميباشد، پيشگيری از اعتياد مهمترين راهبرد اين استراتژي است و در اولويت برنامههاي ستاد قرار دارد.
دكتر عليرضا جزينی به آمار اعتياد در قشر جوان كشور اشاره كرد و افزود: یک درصد دانشآموزان و 2.6 درصد (دو و شش دهم) دانشجویان، مصرفکننده موادمخدر هستند و با توجه به اينكه 67 درصد اين دانشجويان معتاد، اعلام كردهاند مصرف مواد مخدر را پیش از ورود به دانشگاه و در دوره متوسطه تجربه كردهاند، مراكز آموزشی نقش اساسی در پيشگيری از اعتياد دارند.
وی تصريح كرد: به دليل تغيير رويكرد مصرف مواد مخدر، جامعه هدف ما در حوزه پيشگيري از اعتياد، قشر جوان كشور است، از طرفي بيشترين طيف مصرف كننده مواد مخدر، جوانان هستند.
قائم مقام دبيركل ستاد، ايجاد و گسترش همكاريهاي علمي، آموزشي، پژوهشي، فني و رسانهاي دانشگاه و ستاد با استفاده از منابع، ظرفيتها، توانمنديها و امكانات طرفين به منظور تقويت فعاليتها و توليد محصولات الكترونيكي و اجراي برنامههاي قرآني را هدف كلي اين تفاهمنامه عنوان كرد.
جزيني در ادامه، «استفاده از امكانات و ظرفيتهاي مشترك از قبيل توان فكري، تجربي، آموزشي، پژوهشي، كارگاهي، كتابخانهاي، رسانهاي، فني و فضاي فيزيكي و التكرونيكي در عرصههاي پيشگيري، اطلاعرساني، درمان اعتياد، توانمندسازي و كاهش آسيبهاي ناشي از اعتياد در بين دانشجويان»، «حمايت از تحقيق، نگارش و توليد محتواي آموزشي و نرم افزاري مناسب پس از نيازسنجيهاي دقيق براي كليه گروههاي هدف دانشگاه»، «تدوين و تاليف اسناد، مدارك علمي و محصولات فرهنگي و آموزشي و برگزاري نمايشگاه در عرصه پيشگيري»، «برگزاري دورههاي آموزشي كوتاه مدت و ارائه خدمات مشاورهاي» و «لزوم تشكيل بانك اطلاعات در عرصه پيشگيري را از اهم تعهدات دو مجموعه در اين تفاهمنامه خواند.
انتهای پیام17/313
نظر شما