به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین صفایی امروز در نخستین جشنواره «سلمان فارسی» که در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد، با اشاره به شکل گیری پژوهشکده امام صادق(ع) و تبدیل به پژوهشگاه با نظر مقام معظم رهبری، اظهار داشت: تحقق این پژوهشگاه امروز جامه عمل پوشید و ظرفیت علمی این مرکز در خدمت نیروهای مسلح است.
وی با بیان اینکه همه جویبارهای علمی وزارت دفاع، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی به پژوهشگاه امام صادق(ع) منتهی شد، گفت: تبادل فکر و آرا، ارتباطات و مکاتبات محققان از دیگر برکات ساماندهی پژوهشگاه امام صادق(ع) بود.
مسئول دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا به مسئله پژوهش در دوران پیش از پیروزی انقلاب اشاره داشت و گفت: آمریکا به عنوان ارباب معتقد بود هیچ نوع خلاقیت و مغزی در ایران زمین نباید پژوهش کند و دنبال فناوری باشد.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی با اشاره به اظهارات تقی زاده مبنی بر غربی شدن از فرق سر تا نوک پا، گفت: پیش از پیروزی انقلاب حقیقتا این حرف در همه رشته های علوم انسانی و پایه در دانشگاه های ما حاکم بود.
وی با اشاره به این که امروز بیش از هزار مرکز پژوهشی در زمینه علوم انسانی و پایه فعالیت دارند، گفت: حدود 3 میلیون از 5 میلیون دانجشویی که در رشته های مراکز علمی اشتغال به تحصیل دارند در رشته های علوم انسانی تحصیل می کنند.
دشمن به دنبال دنبال انحراف علوم انسانی و اسلامی بود
مسئول دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا افزود: براساس احکام اسلامی، زن فقط برای همسر در داخل منزل مجوز آرایش دارد؛ اما سوئیس و فرانسه پیش از انقلاب به جای پول نفت، لوازم آرایش صادر می کردند و بر این اساس به دنبال انحراف علوم انسانی و اسلامی بودند تا منافع مادی خود را تامین کنند.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی افزود: غرب برای ایجاد بازار مصرف خود به دنبال تغییر فلسفه، حکمت، عرفان و مجموعه علوم انسانی بود.
وی با اشاره به گلایه های مقام معظم رهبری نسبت به علوم انسانی غربی در دانشگاه ها و تعارض با مبانی اسلامی و ملی، گفت: رهبری تاکید دارند علوم انسانی غربی جهان بینی دیگری دارد و مبتنی بر نگاه مادی ترجمه ای است.
حوزه نقش مهمی در استخراج متون علوم اسلامی دارد
مسئول دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا افزود: یکی از دلایل هشدار رهبری نسبت به خطر علوم انسانی غربی به دلیل توقف حرکت نظام اسلامی است، چرا که مدیران را با نگاه و جهان بین دیگری تربیت می کند و حوزه های علمیه نقش مهمی در استخراج متون علوم اسلامی دارند.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی بر ضرورت جدی شمردن استخراج علوم اسلامی تاکید کرد و گفت: امروز واقعا غرب قبله گاه اکثر دانشگاه های کشور در زمینه علوم انسانی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: البته دانشگاه ها نسبت به این مسئله تقصیری ندارند چرا که در 37 سال گذشته نتوانستیم منابع و مدارک علوم اسلامی را در اختیار دانشگاه ها قرار دهیم.
انتهای پیام/313/33
نظر شما