سه‌شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶
نیمی از دانش آموزان مسلمان آمریکا آزار و اذیت می شوند

حوزه / روزنامه گاردین چاپ انگلستان با انتشار گزارشی از توهین معلمان و دانش آموزان مدارس آمریکا به دانش آموزان مسلمان، از قول شورای روابط اسلامی آمریکایی اعلام کرد که ۵۵ % درصد از دانش‌آموزان مسلمان در آمریکا به دلیل مسائل اعتقادی در مدارس این کشور مورد آزار و اذیت واقع می‌شوند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از گاردین، هر چند زخم زبان و توهین، رایج‌ترین شکل آزار و اذیت است، اما در چند ماه گذشته، حملات و برخوردهای فیزیکی علیه دانش‌آموزان مسلمان در مدارس آمریکایی نیز شدت یافته است.

آزار و اذیت 55 درصد از دانش آموزان مسلمان در آمریکا

به گفته شورای روابط اسلامی آمریکایی 55 % درصد از دانش‌آموزان مسلمان در آمریکا به دلیل مسائل اعتقادی در مدارس این کشور مورد آزار و اذیت واقع می‌شوند. که این آمار دو برابر آمار کلی ارائه شده درباره آزار و اذیت دانش آموزان در مدارس است.

پاسخ جالب دانش آموزان مسلمان

 فرح درویش 12 ساله، یکی از 3 دانش آموز مسلمان در مدرسه راهنمایی کلمبوس در ایالت جورجیای آمریکا است. او درباره برخوردهای نژادپرستانه و اسلام‌هراسانه در مدرسه می‌گوید: یک بار یکی از همشاگردی‌هایم از من پرسید چرا هم‌کیشان شما در حملات تروریستی آدم کشتند؟ من هم که پس از سال‌ها به این برخوردها از جانب معلمان و هم‌کلاسی‌هایم عادت کرده‌ام در جوابش گفتم: از من نباید بپرسی! برو از خود تروریست‌ها بپرس! مگه من از تو می‌پرسم چرا هم‌کیشان تو در مدارس، بچه مدرسه‌ای ها را می‌کشند؟! این جواب کوبنده من او را ساکت کرد.

فرح درویش در ادامه می‌گوید: من هم احساسی مانند دیگران دارم و از داعش متنفرم. آن‌ها مسلمانان بی‌گناه را در مناطق مختلف می‌کشند، من هم مثل بقیه می‌ترسم قربانی حملات تروریستی آن‌ها شوم، اما دین اسلام به من آموخته که خشم خود را سر دیگران خالی نکنم.

گاهی معلم ها از دانش آموزان بدترند

فرح درباره نقش معلمانش در این باره می‌گوید: گفتن به آن‌ها فایده ندارد! آن‌ها مسئله را جدی نمی‌گیرند و گاهی خودشان از بچه‌ها بدتر هستند.

محمد رحمان، دانش آموز 15 ساله دبیرستان شیکاگو می‌گوید: من می‌دانم که دوستانم نژادپرست نیستند و منظوری ندارند، اما حتی بهترین آن‌ها نیز برخورد‌ها و شوخی‌هایی می‌کنند که گزنده است. آن‌ها همیشه با رفتارهایشان به من نشان می‌دهند که با آن‌ها متفاوت هستم.

تحلیل یک روان شناس مسلمان

دکتر حلیم نعیم، دکتر روان درمان و رئیس موسسه بهداشت و روان اسلامی در این باره می‌گوید: این برخورد‌ها در این دوره سنی حیاتی می‌تواند رشد شخصیتی آن‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باعث شود آن‌ها از آسیب دائمی و مزمن رنج ببرند که افزایش آمار افسردگی، اضطراب، پارانویا، و سوء مصرف مواد در ماه‌های اخیر در جوانان مسلمان از نشانه‌های آن است. این آسیب‌ها به طور کوتاه مدت نیز به سیستم ایمنی آن‌ها آسیب زده، تمرکز آن‌ها را از بین برده و یادگیری را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.

او درباره نقش والدین و معلمان می‌گوید: این وظیفه هر دو گروه معلمان و والدین است که با بچه‌ها در خانه و مدرسه صحبت کرده و آن‌ها را آگاه کنند. اگر در دوره بلوغ به کودکان نژادپرستی و نفرت بیاموزیم، این مسئله برای آن‌ها نهادینه شده و ساختار مغز درحال رشد آن‌ها را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

 

 

کانال تلگرام خبرگزاری رسمی حوزه

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha