سه‌شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵
زیبایی های اسلام را با استفاده از هنر به جهان ارائه کنیم

حوزه/ طلاب به عنوان پرچم داران اسلام بايد وارد عرصه هنر شده و زیبایی های این مکتب الهی را با استفاده از ابزار هنری به جهان ارائه نمایند.

به گزارش خبرگزاریحوزه» از مشهد، محمد رضا اميني، رئيس نمايندگي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي خراسان رضوي با  ابراز رضایت از ورود جدی حوزه علميه به عرصه پژوهش و تبلیغ به صورت اصولی ،اظهارداشت: چنانچه تبليغ  متناسب با مسائل روز جامعه هماهنگ  باشد و از طرفي اين تبليغ آميخته با پژوهش ميداني و مورد  نياز جامعه عرضه شود  تاثير گذاري آن به مراتب بيشتر خواهد بود. 

وی بيان كرد: جامعه امروز نيازمند تبليغي است كه همراه با پژوهش  و مسائل روزباشد؛ اين نياز توقع جامعه و مسلمانان و شيعيان بوده و از حوزه علميه توقع است كه  به درون جامعه برود.

به گفته اميني ، شناخت كافي وپژوهش محور محكمات و متشابهات دين مبين اسلام باعث مي شود  دشمنان مردم نتوانند چهره اسلام و شيعه را مخدوش كنند.

وي  تصریح کرد: هم چنین در حال حاضر جامعه با مشكلات زيادي در مسائل اجتماعي مثل طلاق، بي بندباري ها  و كشيده شدن جوانان  به مسائل آنچه غير دستور اسلام است، روبه روست و اين مشكلات فقط در جامعه ما نيست بلكه در سطح دنيا اين مسائل در حال تكرار است. لذا جلوگيري از بروز و ادامه اين  معضلات مي طلبد تا با تلاشي جهاد  گونه و با ريشه يابي از طريق تحقيق و پژوهش در رفع مشكلات بكوشيم.

رئيس نمايندگي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي خراسان رضوي ضمن تشكر از بعضي از مؤسسات تحقيقاتي وپژوهشي حوزه علميه خراسان كه در زمينه هاي مختلف  هنر وارد شدند، ياد آور شد: غربي ها و دشمنان اسلام مثل والت ديزني و فيلم هاي هاليوودي آثاري توليد كرده اند كه اثرات زيادي بر كل جهان گذاشته است وتوانسته اند افكارخود را به جهانيان القا كنند.

وی تصريح كرد: ورود بعضي از مؤسسات پژوهشي حوزه علميه خراسان  به عرصه انيميشن و توليد آثار بسيار قوي، كه كاملا با كار شركتهاي بزرگ انيميشن سازي دنيا قابل رقابت است قدم خوبي براي استفاده از اين ابزار رسانه قدرتمند می باشد.

غفلت بزرگ نسبت به عرصه سينما

امینی اضافه كرد: حوزه علميه مي بايست پا به عرصه سينما بگذارد زيرا اين حوزه ها هستند كه متكفل امور فرهنگي و اجتماعي مردم مي باشند  و بهترين راه انتقال نظرات در مسائل مختلف خانوادگي وديني  اجتماعي مردم از طريق هنر است كه جذابيت خاص خودش را دارد .

وی معتقد است: حوزه علميه بايد از ابتدا انقلاب به بحث سينما و مسائل پيرامونش مي پرداخت كه اگر چنين مي شد ما تا الان بسیار موفق بودیم  چون عمقي كه در دین اسلام است در هيچ يك از اديان نمي باشد.

این مقام مسئول با بيان اينكه حوزه های علميه بايد به سمت توليد آثار فاخر بروند ادامه داد: دنيا با معارف اهل بيت(ع) بيگانه است و تشنگي عجيبي براي دانستن اين معارف وجود دارد  لذا حوزویان باید مردم جهان را با آموزه های دینی  آشنا کنند.

این مسئول در همین زمینه به حضور ميليوني شيعيان از سراسر جهان در كربلا اشاره و بيان كرد: اربعين بهترين فرصت براي حوزه علميه  است تا سفيراني كه از كشورهاي ديگر دنيا به عراق سفر مي كنند، پژوهش هاي علمي خود را در اختيار آنها قرار بدهندكه این مسئله مستلزم ترجمه اين پژوهش ها به زبان هاي ديگر دنياست.

عمق بخشي به  هنر پويا و بالنده

رئيس نمايندگي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي خراسان رضوي با اشاره به عمق بخشی حوزه علميه به مسائل هنر عنوان كرد: در حوزه های علمیه به ویژه مشهد طلاب بسياري وجود دارند كه در زمينه هنر از توانمندی خوئبی برخوردار هستند و مي توانند در اين زمينه هنرمندان را یاری کنند تا آثار فاخری خلق کنند.

وی معتقداست: حوزه هاي علميه نیز باید با استفاده از ابزار هنر، زیبایی های دین اسلام را به جهانیان معرفی کتتد چون خداوند همه عظمتش را با هنر نشان داده است؛ وقتي به طبيعت و هر جاي از اين خلقت نگاه كنيد از هنرمندي خداوند مبهوت مي شويد.

امینی با اشاره به غنای منابع دینی خاطرنشان کرد:  ما در زمينه ارائه هنر از طريق دين موضوعات زیادی براي پژوهش داريم كه حوزه های علمیه و طلاب  بايد بستر استفاده از این مباحث را فراهم نمایند.

 

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha