پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۷
استقبال بی‌سابقه مردم آمریکا از سخنرانی‌های اسلامی در کلیسا+ عکس

حوزه/ مردم شهر سن دیه گو آمریکا به نحو بی سابقه ای از سخنرانی اسلامی در کلیسا استقبال کردند. در این سخنرانی، یکی از شخصیت های اسلامی به تحلیل شرایط جدید در جهان و به خصوص دیدگاه مسلمانان درباره داعش پرداخت.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از sandiegouniontribune.com، صدها نفر از مردم سن دیه گو در سخنرانی اسلامی در کلیسای بری لوگان در سن دیه گو، در کالیفرنیای جنوبی آمریکا شرکت کردند.

سخنرانی یک شخصیت اسلامی در کلیسا

ساکنان این منطقه برای شرکت در سخنرانی با موضوع اسلام‌هراسی در ایالات متحده حضور بهم رساندند تا درباره قضاو‌ت‌های غلط و پیش داوری‌های انجام شده علیه مسلمانان در جوامع آمریکایی بحث و تبادل نظر کنند.

در این نشست، طه حسن، یکی از امامان مسجد سن دیه گو سخنرانی کرد و چهره تروریستی به تصویر درآمده از مسلمانان را در رسانه‌ها و جریانات اجتماعی آمریکایی محکوم کرده، اسلام را دین صلح و رحمت معرفی کرد و گفت: خواهران و برادران عزیز! مشکل اصلی عدم مدیریت این هراس بیهوده است. این ترس‌ها برخاسته از ناآگاهی و جهل است و احساسات ضد اسلامی و ضدمسلمانان که در لفاظی‌ها، سخنرانی‌ها و رفتارهای اسلام‌هراسانه به وضوح مشاهده می‌شود، از پیش برنامه‌ریزی شده است.

مسلمانان هم از داعش متنفرند

او با اشاره به اینکه بسیاری از مسلمانان خاورمیانه خانه و زندگی خود را به خاطر خشونت‌های گروه‌های تروریستی و داعش از دست داده‌اند گفت: مسلمانان هم به اندازه ما و شما از داعش متنفر هستند. در واقع قربانیان اصلی سازمان‌های تروریستی مانند داعش، مسلمانان هستند. چرا هیچ کس راجع به این حقیقت تلخ سخن نمی‌گوید که تاکنون هزاران هزار مسلمان توسط داعش در سوریه و عراق قتل عام شده‌اند؟

ایمان باید به داخل جامعه نفوذ کند

او در ادامه سخنانش گفت: آنچه ما در نهایت جستجو می‌کنیم نزدیک ساختن مردم با نیت خیر به همدیگر است، به این امید که بتوانند به بالاترین درجه ایمان در اعتقادات دینی‌شان برسند. ایمان باید فرای مسجد و معبد و کلیسا و کنیسه‌ها بوده، بلکه باید به داخل جامعه نفوذ کند. ما نباید کنار ایستاده و متعصبان را به حال خود بگذاریم، بلکه باید به آن‌ها نشان دهیم که مردم آمریکا از تمامی اعتقادات و ادیان حمایت می‌کنند.

این سخنرانی بخشی از سخنرانی‌های مذهبی انجام شده در کلیسای بری لوگان با عنوان «ایمان و اعتقاد به برقراری عدالت» بود و تاکنون مباحث مذهبی و فرهنگی مختلفی در جهت ایجاد آگاهی در جامعه به بحث و بررسی گذاشته شده است.

 

 ، ، ، ،

 

 

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha