به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حضرت آیتالله وحید خراسانی امروز 28 بهمن ماه در درس تفسیر خود در مسجد اعظم با اشاره به آیات مرتبط با قیامت در سوره یاسین گفتند: روز قیامت میعاد گاه انبیای الهی است که همه را نسبت به آن بیم داده بودند.
ایشان افزودند: این روز بزرگ با صیحه آسمانی آغاز می شود که در این لحظه ،کوه ها همچون غباری در آسمان معلق می شوند و این مساله در زمانی است که همه مردم از آن غافل هستند و مشغول کسب و کارند و گمان نمی برند که چنین اتفاقی رخ دهد.
این مرجع تقلید بیان کردند: در زمان رستاخیر مردم از یک شکل متحد به سه دسته تقسیم می شوند و آدمیان به ناگهان به شکل خوک و میمون و گرگ و... در می آیند.
ایشان اظهارکردند: در قیامت صورت به شکل سیرت در آمده و بواطن انسان بر ظواهر غالب میشود و با این انقلاب در هستی هیچ موجودی از حضور در بارگاه الهی با شکلی که خداوند بیان کرده است گریزی ندارند.
این مرجع تقلید بیان کردند: انسانها در قیامت باید در 50 موقف حاضر شوند که هر موقف 1000 سال به طول می انجامد و در این مکان است که تنها مومنان واقعی راه نجات خود را می یابند و از این بیم رهایی می یابند.
حضرت آیت الله وحید خراسانی با مطرح کردن این سوال که چگونه می توان خود را مومن نامید گفتند: دعوی ایمان کار سادهای نیست، بلکه یک مومن باید ایمان را در تمام اعضا و جوارحش داشته باشند و ایمان در روح و جسم او موج بزند.
ایشان اظهارکردند: امام موسی کاظم(ع) فرمودند، اعضای بدن باید مومن باشند و ایمان چشم ، ندیدن آن چیزی است که خدا بر ما حرام کرده است و ایمان گوش نشنیدن آن چیزی است که خدا ما را از آن محروم کرده و ایمان سایر اعضاء نیز به تناسب نوع کارشان است.
این مرجع تقلید با ذکر حدیثی از امام ششم، گفتند: امام صادق(ع) فرمودند، مومنان کمیابتر از اکسیر اعظم و یا کبریت احمر است، همان اکسیری که با تعلیم امام به جابربن حیان، مس را به طلا تبدیل کرد.
نظر شما