حجتالاسلام سید محسن شفیعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»در اهواز، در خصوص انتخابات 7 اسفند، گفت: ملت ایران تا قبل از بهمن 57 در هیچ بخشی از تصمیمگیری و حرکتهای کشور نقشی نداشت، چهبسا در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی دولتها نیز نقشی ایفا نمیکردند و فقط وابستگان به آمریکا و انگلیس بودند.
وی بابیان این که انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور مردم درصحنههای تصمیمگیری، تأکید داشت، ادامه داد: امام راحل بر این که مردم خودشان تصمیم بگیرند و انتخاب کنند و این که این مسئله به فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود، اصرار و پافشاری داشتند.
حجتالاسلام شفیعی، با تأکید بر این که انتخابات از برکات، آثار و نتایج انقلاب اسلامی است و این نقطه مشترک در هر انتخابات میباشد، گفت: متأسفانه گاهی در انتخابات و مسائل مربوط به آن بداخلاقیهایی صورت میگیرد که شایسته و پسندیده نیست؛ کاندیداها، ستادها و هواداران آنها نباید از مسیر صحیح که مسیر قانون است، خارج شوند تا انتخابات به محملی برای، تخریب، تهمت و اختلاف و کدورت تبدیل نشود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان، افزود: جامعه باید به سمتی برود که اگر کسی بداخلاقی انتخاباتی کرد، مردم مدعی شوند و به او اعتراض کنند؛ در انتخابات اگر کسی کار غیراخلاقی میکند باید به او تذکر داد.
وی گفت: نباید در انتخابات شاهد غیبت، تهمت، سیاه نمایی و مسائلی ازایندست باشیم، این که کاندیداها در مناطقی، مسائل قومیتی را مطرح کنند شاید در کوتاهمدت عامل جذب رأی شود، اما این رفتار در بلندمدت جفای به مردم است چراکه انقلاب اسلامی مردم را باهم متحد کرد و خداوند متعال در قرآن کریم فرمود «وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ» و نیز فرمود «إِنَّ أَکرَمَکُم عِندَاللّهِ أَتقَاکُم»، با این حال برای چند رأی بیشتر مسئله قومیتی را مطرح کردن خیانت بزرگی است.
حجتالاسلام شفیعی، در خصوص اینکه افرادی که پا به عرصه انتخابات میگذارند، باید دارای چه ویژگیهایی باشند؟، اظهار داشت: هرکس که به در عرصه وارد میشود باید دو نکته را در نظر بگیرد، اول این که آیا واقعاً توانایی پذیرفتن این مسئولیت را در خود میبینند و نکته دیگر این که تفاوت رأی آوردن و عدم کسب آرا در نزد او چقدر است؛ هر انسانی بهطور طبیعی مایل است در مسابقه پیروز میدان باشد که این امر عقلانی و منطقی است، اما اگر در عرصه انتخابات کسی فکر کند که باید به هر قیمتی رأی بیاورد، ممکن است در این مسیر دین و آخرتش را از دست بدهد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان، اضافه کرد: اگر هر فرد با این نگاه که اگر رأی بیاورد بار وظیفهای بر دوشش گذاشتهشده و اگر رأی نیاورد تکلیفی از دوش او برداشتهشده است، وارد عرصه انتخابات شود، قدرشناسی از همان نعمتی خواهد بود، که انقلاب اسلامی به ارمغان آورده است.
وی در پایان بابیان اینکه وظیفه مردم در عرصه انتخابات رأی دادن به اصلح است، ابراز داشت: انشاءالله حضور ملت ایران اسلامی در پای صندوقهای رأی، عزت و شوکت ملت را بیشتر و دشمن را ناامیدتر از گذشته خواهد کرد و اگر ما در این عرصه از خون شهداء و امانتی که گذشتگان به ما سپردهاند، پاسداری کنیم و در قیامت روسفید باشیم.
نظر شما