به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ملکی در نشست اعضای ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه خواهران که در سالن اجتماعات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در قم برگزارشد گفت: از سه سال قبل بحث حضور سرباز طلبه در آموزش و پرورش در قالب ایده ای مطرح شد و در نهایت از سوی مقام معظم رهبری مورد پذیرش و به تصویب نهایی رسید.
وی بیان داشت: در حال حاضر 500 نفر به عنوان سرباز طلبه مورد برنامه ریزی قرار گرفته و این ستاد به دنبال این است که این طلاب را در آموزش و پرورش به خدمت بگیرد.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی از حضور تاثیر گذار طلاب خواهر در آموزش و پرورش تقدیر کرد و گفت: آماده کردن طلاب قبل از حضور و خدمت در آموزش و پرورش بسیار ضروی است و در این عرصه باید همکاری بین دانشگاه فرهنگیان و ستاد همکاری برای گذراندن مهارت های آموزشی طلاب ورود به آموزش و پرورش دیده شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: تمام هدف مسئولین ستاد این است که سند چشم اندار و بنیادین آموزش به درستی به اجرا گذاشته شود.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محمودملکدار نیز در سخنانی گفت: در سال های اخیر با تصویب طرح هایی مانند سرباز طلبه در حوزه گام خوبی در عرصه همکاری با نهادی مختلف در کشور برداشته شده است.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه گفت: در حال حاضر این طرح در 28 نهاد در حال اجرا است و حدود1500 نفر از طلاب در قالب این طرح در حال خدمت در نهادهای مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی اند.
حجت الاسلام والمسلمین ملکدار ادامه داد: تا کنون آموزش های مهارتی و مدیریتی برای بهتر شدن فعالیت های طلاب در قالب ده سر فصل به آنها آموزش داده شد.
وی گفت: وزارت آموزش و پرورش هم یکی از نهادهای استفاده کننده از این طرح است و این نهاد هم درخواست 500 سرباز طلبه کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین ملک دار گفت: طلاب وظیفه، با داشتن حداقل سطح یک و حداکثر سطح 4 می توانند در قالب این طرح قرار بگیرند.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه قم با بیان این که همه نهادها به خوبی نتوانستند از این طرح و سهمیه ارائه داده شده، استفاده کنند برهمکاری همه نهادها برای بهتر اجرا شدن فعالیت ها تاکید کرد.
وی گفت: هزینه این طرح برای آموزش هر طلبه تعیین شده که بر عهده نهاد خدمت گیرنده سرباز طلبه گذاشته شده است.