حجت الاسلام مصطفی آل غفور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: این طرح که از نیمه اسفندماه سال گذشته آغاز و در ایام تعطیلات نوروزی نیز ادامه یافته، باعث رونق نسبی کتاب فروشی ها شده و به امیدواری بیشتر ناشران در ابتدای سال جدید کمک کرده است.
وی با اشاره به این که ایجاد تسهیلات فرهنگی از جمله اعطای بن کتاب به طلاب و دانشجویان یکی از راه های حمایت از صنعت نشر کشور است، افزود: باید اقشاری چون طلاب و دانشجویان با این گونه طرح ها حمایت شده و انگیزه لازم برای خرید کتاب در آن ها افزایش یابد.
این فعال حوزه نشر همچنین ادامه داد: از سویی می بایست در شرایط نامناسب اقتصادی کنونی، خود ناشران نیز با برنامه ریزی منسجم، هزینه های نشر و تولید کتاب را کاهش داده و با قیمت مناسب تر آن را در معرض دید عموم علاقه مندان به کتاب و کتاب خوانی قرار دهند.
وی افزود: در حال حاضر ما در انتشارات مرکز مدیریت حوزه های علمیه کتاب های خود را با تخفیف 50 درصدی به طلاب و فضلا ارایه می دهیم که این مساله در افزایش فروش کتاب و رغبت حوزویان بسیار مفید و موثر بوده است.
حجت الاسلام آل غفور گفت: همچنین معتقدم اگر خانواده های طلاب و روحانیون، خود در فرهنگ سازی کتاب خوانی پیشگام باشند، این امر به تدریج به دیگر خانواده ها و کل جامعه سرایت پیدا می کند.
نظر شما