به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امروز بعد از نماز ظهر و عصر در جمع طلاب مدرسه علمیه فاطمی قم، با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، اظهار داشت: شخصی در خدمت پیشوای ششم شیعیان سوالی پرسید: «قلت له: قوم یعملون بالمعاصی و یقولون نرجو، فلا یزالون کذلک حتی یأتیهم الموت. فقال: هولاء قوم یترجَّحون فی الامانیّ، کذبوا، لیسوا براجین، انّ من رجا شیئاً طلبه و من خاف من شیء هرب منه/ به حضرت صادق «علیه السّلام» عرض کردم: گروهی معصیت میکنند و میگویند، ما امید و رجا داریم. پیوسته چنین باشند تا این که مرگ آنان را دریابد. امام«علیه السّلام» فرمود: اینان گروهیاند که در آروزهای خویش غوطهورند و آرزوهایشان آنان را از راه استوار منحرف کره است. دروغ میگویند. اهل رجا و امید نیستند. قطعاً کسی که به چیزی امید داشته باشد، به دنبال تحقق آن است و در طلب آن برآید و آن که از چیزی بیمناک باشد، از آن پرهیز میکند و میگریزد».
وی ابراز داشت: با عبرت گیری و عمل به روایات معصومین(ع)، زندگی همه؛ مخصوصا طلاب و روحانیون به مدینه فاضله تبدیل خواهد شد.
مدیر حوزه های علمیه خاطرنشان ساخت: برای طلاب تحصیل دانش لازم است؛ اما دستیابی به کمالات از وظایف ماست؛ چراکه در آینده در جامعه حضور داشته و به ما القاب روحانی، عالم دین، پیشوا، مقتدا و ... داده می شود که بار سنگینی را بر دوش ما خواهد گذاشت.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به برخی از گناهان مرسوم در جامعه، تصریح کرد: اگر طلبه بتواند در دایره گناهان در مقابل آن بایستد و مقابله کند، بسیار ارزشمند است.
امام جمعه قم بیان داشت: طلاب باید قدردان فرصت حضور در حوزه علمیه و حجره ها باشد؛ چرا که اگر آن را از دست بدهد، دیگر دست یافتنی نیست.
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: طلاب باید در دستیابی به کمالات و رشد معنوی تلاش کرده و وقت خود را در بی خیالی نگذرانند.
آیت الله حسینی بوشهری با بیان این مطلب که «حضور در حوزه خوش است از یک سو و مایه تأسف است از سوی دیگر»، ابراز داشت: خوشی آن این است که در حوزه، قرآن، سخن استاد، محبت استاد، تحصیل، کمالات اخلاقی وجود داشته و ناخوشی این است که پس از 6 سال چشم باز کنیم که هنوز سر خط هستیم.
وی خاطرنشان ساخت: طلاب جوان باید از فرصت حضور در قم و در کنار حرم کریمه اهل بیت(ع) کمال استفاده را کرده و با توسل به این بانوی کرامت به افتخارات علمی و اخلاقی دست پیدا کنند.
مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: طلاب باید از تبلیغ در میان خانواده، فامیل، رفقا و ... غافل نشده و باید با تحصیل مناسب خود را کامل نمایید.
عضو خبرگان رهبری بیان داشت: فقط به درس و بحث روزمره اکتفا نکنند؛ بلکه برنامه ریزی برای سیر مطالعاتی داشته و خود را تقویت علمی نمایند.
امام جمعه قم اظهار داشت: حفظ حرمت اساتید بسیار مهم است و در زندگی طلاب اثر وضعی دارد.