به گزارش سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری «حوزه» نشریه «افق حوزه» در بخش هایی مانند؛ سرمقاله، اخبار افق، در محضر نور، سخن بزرگان، عطر یار، اخلاق در حوزه، رواق شهیدان، فرزانگان، اخبار کوتاه، بین الملل، مقاله، کرسی اجتهاد، فقه و زندگی، مصاحبه، آثار ماندگار، یاد ایام، ویژه نامه ها، افق خانواده و پرس وجو به ارائۀ مطلب پرداخته است.
برخی از عناوین هفته نامه «افق حوزه» عبارتند از: «باید فرهنگ حوزه را حفظ کرد»، «وضعیت کنونی دنیای نتیجه حاکمیت شبکه وسیع سرمایه داران صهیونیست است»، «احیای شعائر دینی در اولویت اقدامات استان قدس رضوی قرار گیرد»، «دانش نامه حضرت ابوطالب (ع) در 10 جلد چاپ می شود»، «نخستین کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان»، «جشن های نیمه شعبان باید هر چه بیشتر و با عظمت تر برگزار شود»، «چرا در عصر انبیای گذشته حکومت عدل جهانی تحقق نیافته است؟»، «درس اخلاق؛ مطلوبیت عبادات کیفی»
«سرچشمه فیوضات معنوی» عنوان مطلبی است که به مناسبت سالگرد ارتحال مرجع عالی قدر شیعه، آیت الله العظمی بهجت (ره) ارائه شده است. در قسمتی از این متن با موضوع «دستورالعمل هایی برای حل مشکلات و بهبودی بیماران» از قول فرزند ایشان حجت الاسلام والمسلمین علی بهجت می خوانیم: وقتی کسی در این مورد مراجعه می کرد، می فرمود: اگر انسان به طب مأثور اهل بیت و ائمه اطهار علیهم السلام عمل کند، کمتر به بیماری مبتلا می شود. خرما، شیر، ماست و روغن زیتون را جامع بین غذا و دوا می دانستند. توصیه می کردند: تا گرسنه نشدید، غذا نخورید؛ لقمه ها را کوچک بردارید و زیاد بجوید؛ البته وقتی کسی می آمد و مریضی داشت، توصیه هایی هم به او داشتند و می فرمود: در کنار دعا، زیاد صدقه دهید؛ صدقه، شفادهنده است و به مؤمنین بگویید؛ برای مریض دعا کنند. اگر فرد تمکن مالی داشت، دستور قربانی می دادند تا گوشت آن بین فقرا تقسیم شود. تأکید داشتند در صورت توانایی، مریض مابین الطلوعین، در هوای آزاد قدم بزند.
می فرمود: مرحوم مجلسی (ره) در یکی از مؤلفاتش نوشته است: «اگر انسان به طب مأثور از ائمه اطهار علیهم السلام عمل کند، به بیماری مبتلا نمی شود؛ زیرا آن ها عالِم به خواص مأکولات و سبزی ها و چیزهای دیگر هستند.» بنده هم فی الجمله دیده ام شخصی به طب مأثور عمل کرد، حدود هشتاد سال داشت و مریض نشده بود. زمانی که ما در نجف اشرف بودیم، وبا زیاد شیوع داشت، ایشان به عیادت بیماران می رفت، با این حال به بیماری دچار نشد.
مهم ترین عناوین در بخش «افق خانواده» نیز عبارتند از: «یادگار حسین (ع)»، «از خمیر دندان و سیب زمینی در درمان سوختگی استفاده نکنید»، «ناخن خوردن کودک نشانه خشم اوست»، «9 نشانه شادی».
علاقه مندان جهت تهیه نشریه به نشانی: قم، بلوار جمهوری، کوچه 2، پلاک 15 مراجعه کرده و یا با شماره تلفن: 02532900538 تماس بگیرند.
پایگاه اطلاع رسانی هفته نامه به نشانی: www.ofoghhawzah.ir در دسترس کاربران قرار دارد.
نظر شما