سه‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۸
فلسفه "تبلیغ" امر به معروف و نهی از منکر است/ دست آوردهای معنوی خود را با امور دنیوی معامله نکنیم

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه یکی از مهم ترین اهداف ماه مبارک رمضان امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: تاکید پیامبراکرم(ص) به تزکیه روح و اجتناب از اقدامات زشت از مهم ترین درس های ماه مبارک رمضان است که مبلغان حوزه بر روی این مسائل باید توجه ویژه داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد در گفت وگو با خبرگزاری «حوزه» با تبریک حلول ماه مبارک رمضان به همه مسلمین و بندگان خداوند، اظهار داشت: درک ماه مبارک رمضان توفیق بزرگی برای بندگان است؛ چراکه ضیافت الله می باشد و خداوند از بندگانش میزبانی می کند.

وی با اشاره به آثار و برکات معنوی ماه مبارک رمضان، ابراز داشت: پیامبر اکرم(ص) می فرماید در ماه مبارک رمضان دعاها مورد استجابت و اعمال انسان مورد قبول خداوند واقع می شود.

این استاد حوزه افزود: همچنین خواب انسان روزه دار عبادت است و نفس های انسان به منزله تسبیح می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد یادآور شد: در ضیافت رمضان، سفره گسترده الهی پهن شده و انسان باید تلاش کند از نعمت های بیکران این ماه پرخیر و برکت بیشترین بهره برداری را داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به فلسفه تبلیغ در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: ما باید مسئله تبلیغ را در ماه رمضان از پیامبراکرم(ص) بیاموزیم؛ در روایات تصریح شده که ایشان بعد از واجب شدن روزه ماه مبارک رمضان، در اواخر ماه شعبان مردم را گردهم می آوردند و آنها را به کارهای نیک و خیر ترغیب و از اقدامات پلید و زشت نهی می کردند.   

این استاد حوزه با اشاره به روایاتی از پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه در ماه مبارک رمضان درب های بهشت بر روی روزه داران و مومنان گشوده و درب های آتش جهنم بسته می شود، ابراز داشت: حضرت رسول(ص) این عبارات را برای تشویق و ترغیب مردم استفاده می کردند تا مردم خدا را اطاعت کرده و با همه توان در دستیابی به کمال تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد همچنین به تاکید پیامبراکرم(ص) در بلند کردن دست های انسان بعد از فریضه نماز اشاره داشت و گفت: در این لحظه خداوند به انسان توجه خاصی دارد،‌بنابراین بهتر است بعد از نماز،توجه ویژه ای به دعا  داشته باشیم.

وی با بیان اینکه رسول اکرم(ص) مردم را به سنت زیبای افطاری دعوت می کردند، ابراز داشت: همچنین در روایات تصریح شده که ایشان تاکید بسیاری بر تلاوت قرآن کریم داشتند.

این استاد حوزه با بیان اینکه یکی از مهم ترین اهداف ماه مبارک رمضان امر به معروف و نهی از منکر است، اظهار داشت: تاکید پیامبراکرم(ص) به تزکیه روح و اخلاق پسندیده و اجتناب از اقدامات زشت از مهم ترین درس های ماه مبارک رمضان است که مبلغان حوزه بر روی این مسائل باید توجه ویژه داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چگونه باید دستاوردهای معنوی ماه مبارک رمضان حفظ شود، تصریح کرد: امیرالمومنین(ع) می فرمایند که باقی ماندن بر یک عمل مهم تر از انجام دادن آن کار است و براین اساس انسان باید جایگاه و ارزش ریاضت ها و تلاش های معنوی خود را درک کند تا برای حفظ آن دستاوردها کوشا باشد.

انتهای پیام/313/33

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha