به گزارش خبرگزاری«حوزه»، به نقل از ستاد خبری سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم در استان قم، این محقق و قرآن پژوه با اشاره به تأثیرات کمی و کیفی مسابقات قرآنی اظهار داشت: برگزاری مسابقات به جوانان برای انجام کارهایشان انگیزه می دهد و برگزاری مسابقات سی و نهمین دوره مسابقات قرآن استان قم جزء کارهای ابتکاری اوقاف و امور خیریه است.
قاری برجسته و پیشکسوت قرآنی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات نام هر شرکت کننده بر روی برگه داوری با عکس همراه بود، افزود: باید قرآن در زندگی روزمره مسلمانان و بویژه جوانان ورود کند و می توان در قالب مسابقات و جشنواره های قرآنی نسل جوان را به سمت قرآن جذب کرد.
دهدشتی با بیان اینکه باید مسئولان راه کارها و تمهیداتی برای جذب جوانان به سمت قرآن بیاندیشند، گفت: با آمدن اینترنت و شبکه های جدید اجتماعی در عصر حاضر جذب جوانان به سمت قرآن و آموزه های آن سخت تر شده است اما باید تمهیداتی در راستای جذب جوانان اندیشیده شود.
وی با اشاره به کیفیت برگزاری مسابقات قرآنی گفت: کیفیت برگزاری مسابقات بسیار خوب بوده و داوران غیر بومی در این دوره از مسابقات حضور دارند، همچنین بهتر است که قاریان قمی با داوران دیگر آشنا شوند و داوران استان های دیگر را بشناسند.
انتهای پیام 313/17
نظر شما