دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
 آیت الله مکارم شیرازی

حوزه/ حضرت آیت الله مکارم شیرازی بر لزوم شرح و بسط و نشر مفاهیم و معارف مرتبط به امام سجاد(ع) تاکید کردند.

به گزارش  خبرنگار خبرگزاری «حوزه»،حضرت  آیت الله مکارم شیرازی عصر امروز در دیدار با اعضای ستاد برگزاری کنگره بین المللی امام سجاد(ع) گفتند: مهمتر از برگزاری کنگره، تداوم پنج ساله این همایش بسیار مهم است؛ امتیاز دیگر این همایش این است که از نظر وسعت محل برگزاری از یک استان به استان های دیگر، توسعه یافته است.
ایشان افزودند: در خصوص امام سجاد(ع) چهار مساله مورد تاکید است که اولین آن بزرگداشت صحیفه سجادیه است؛ بنده پس از تفسیر قرآن و نهج البلاغه به فکر تفسیر صحیفه سجادیه افتاده ام؛ جلد اول آن به تازگی منتشر شده است و جلد دوم آن نیز منتشر خواهد شد که با استقبال بیش از حد تصور مواجه شده است؛ هم اکنون مشغول تفسیر دعای هشتم هستم.
معظم له بیان کردند: هرچه در خصوص صحیفه کار انجام می شود، عظمت این کتاب بیشتر بر ما عیان می شود؛ این کتاب کتاب بسیار عظیمی است؛ نکته دوم، رساله حقوق امام سجاد(ع) است که بسیار مهم است؛ خطبه امام سجاد(ع) در شام و اشعار فرزدق در هنگامی که امام سجاد(ع) را در هنگام طواف دید، از نکاتی است که باید نسبت به نشر آن توجه داشت.
این مرجع تقلید اظهارکردند: کلمات امام سجاد(ع) جمع آوری شده و به شکل موسوعه و کتاب معین منتشر شده است که روایات بسیارمهمی در آن وجود دارد که باید از سوی فعالان فرهنگی مورد توجه واقع شود؛ از دیگر نکاتی که باید در خصوص این امام همام مورد توجه واقع شود حالات امام(ع) است.
حضرت آیت الله  مکارم شیرازی گفنتد: تکیه روی مفاهیم و تفاسیر صحیفه سجادیه بسیار مهم است؛ امیدوارم که بتوانم تفسیر سجادیه را به سان تفسیر نمونه به پایان برسانیم و با ترجمه بسیار روان عرضه کنیم تا همه گان را بهره مند کند.
ایشان افزودند: فعالان این کنگره باید سعی کنند که بحث های تکراری را کنار گذاشته و به مباحث نو و جدید بپردازند؛ از جمله اصحاب و فرزندان و سخنان و روایات و رساله حقوق و... مواردی است که باید از سوی فعالان این حوزه مورد توجه واقع شود؛ در این زمینه باید سرفصل هایی بیان شود تا محققان بتوانند با استفاده از این سرفصل ها مقالات خود را انجام دهند.
معظم له بیان کردند: برگزاری این همایش در بندرعباس که برادران اهل سنت فراوانی در این منطقه زندگی می کنند بسیار حائز اهمیت و شایسته است؛ آیت الله نجفی صحیفه را برای یکی از بزرگان مصر فرستادند و ایشان با تعجب بیان کرد که چطور این میراث عظیم و استثنایی اهل بیت(ع) به دست ما نرسیده است؟ سپس ایشان بیان می کند که آیا شرحی برای صحیفه سجادیه نوشته شده است یا خیر؟ غرض آن است که وقتی دیگران از این کتاب باخبر می شوند، در شگفتی فرو می روند، زیرا این کتاب میراث عظیمی است و زبور آل محمد(ص) است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha