به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» دکتر مرندی امروز در دیدار با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه که در مرکز مدیریت حوزه های علمیه در قم برگزار شد گفت: مدت ها است که در تلاش هستیم که به عرصه های سلامت معنوی توجه و ورود کنیم؛ زیرا غربی ها در این زمینه بسیار بیشتر از ما کار و فعالیت کرده اند و مقالات متعددی نیز از سوی آنها تولید شده است.
وی افزود: امروزه آنچه در عرصه سلامت معنوی مد نظر است همان مکاتب و تفکرات غربی است که لزوما مذهبی نیز نیستند و به تاثیرات عوامل غیر جسمی در جسم توجه دارند که این مقالات و کتب به عنوان منبع در اختیار اساتید قراردارد.
رئیس فرهنگستان سلامت معنوی بیان کرد: تا کنون تلاش هایی انجام شده است که ورودی جدی به این بحث داشته باشیم؛ ولی هنوز کار جدی و قوی و همه جانبه ای در این عرصه انجام نشده است به همین دلیل سمینار سلامت معنوی سال گذشته در قم برگزار شد و امسال نیز با همین محور با حضور اساتید حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی گفت: در این راه به شدت نیازمند کمک حوزویان و اساتید حوزه هستیم و امیدواریم که بتوانیم از این ظرفیت در تولید فکر و اندیشه سلامت معنوی استفاده کنیم؛ در حقیقت می خواهیم کاری را شروع کنیم که در آن با حوزه علمیه قم ارتباط قوی داشته باشیم و بزرگراهی ایجاد کنیم که دیگران مجبور نشوند برای رسیدن به پاسخ مناسب در این عرصه به کوره راه پناه ببرند.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور بیان کرد: یکی از نکات بسیار مهمی که در این عرصه باید مورد توجه باشد، مساله برخورد پزشکان با بیمار و مسایل معنوی در حوزه پزشکان است و دیگر عرصه مهم نیز شامل پیشگیری است؛ امروزه متاسفانه بیشترین بودجه ها صرف درمان می شود، ولی هنوز برای پیشگیری در کل جامعه اقدامی جدی انجام نشده است.
وی گفت: باید از زمان بارداری فعالیت مرتبط به سلامت معنوی در مادر و فرزند شکل بگیرد و سپس فرزند باید با ارشادات صحیح مبتنی بر منابع دینی در یک فضای دینی و لطیف رشد کند تا باورهای دینی را در تمام اصول و فعالیت های زندگی خویش تسری دهد.
مرندی بیان کرد: مبانی که مقام معظم رهبری در خصوص مبانی ارزشی دینی و عدم تبعیت از مبانی علوم انسانی غربی بیان کردند همیشه سرلوحه اقدامات ماست؛ زیرا رهبر انقلاب همیشه فعالان این عرصه را از پیروی محض از غربیان منع کردند.
نظر شما