حجت الاسلام محمد شمس الدین زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»در بیرجند، با تبریک عید نوروز گفت: عید نوروز به عنوان یکی از اعیاد باستانی در ایران و دیگر کشورهای فارسی زبان دنیا دارای جایگاه ویژه ای است و آداب و رسوم آن براساس برنامه های اسلامی طراحی شده است.
وی ادامه داد: عید نوروز بهار طبیعت نامیده می شود و یادآور معاد به انسان است و خدای متعال همان گونه که درختان و سبزه ها را با طراوت و زنده می کند، انسان را نیز در روز قیامت زنده می کند.
امام جمعه بشرویه استان خراسان جنوبی با اشاره به دعای "یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ" خاطرنشان کرد : شرح دعا بیانگر مؤلفههای مهم معنوی در مسیر کمال انسان است که قلب و بصیرت معنویی مهم ترین مولفه ی ان است که انسان باید خودش به آن پی ببرد تا مسیر حقیقی را بیابد و با تهذیب نفس و ایجاد صفات حسنه در خود و دور کردن صفات رذیله مقدمه حول حالنا و تغییر حال و احوال درونی را فراهم کند.
حجت الاسلام شمسالدین زاده با اشاره به ضرورت استفاده از هفت سین قرآنی، خاطر نشان کرد: بهتر است در زمان تحویل سال نو از هفت سین قرآنی نیز بهره ببریم تا سلامت معنوی ما را تضمین کند.
وی با اشاره به جایگاه تفریح و نشاط در اسلام تصریح کرد: در فرهنگ غنی اسلام به تفریحات سالم برای بازپروری و نشاط، زمینه رشد در تمام جهات زندگی اشاره شده است و مورد تاکید ائمه معصومین (ع) است.
کارشناس علوم دینی تاکید کرد: دین مبین اسلام مخالف تفریح نیست، مگر اینکه امر خلاف شرع و اخلاق در آن رخ دهد، باید تعادل در شادی و تفریح رعایت شود و از هرگونه افراط که برای خود فرد و دیگران مضر باشد، پرهیز شود و این را باید یاد آور شد که تفکر درباره طبیعت و عید نوروز شادابی و نشاط می آورد که در مسیر تعالی به ما کمک می کند.
حجت الاسلام شمسالدین زاده در ادامه افزود: فرهنگ تجمل گرایی از غرب گرفته شده و ما باید به مردم آثار تخریب این فرهنگ را تبیین کنیم تا بسیاری از مشکلات امروز جامعه حل شود.
انتهای پیام