به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» ، سید علیرضا مرندی پیش از ظهر امروز در دومین روز از چهارمین همایش ملی سلامت معنوی که در سالن همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد گفت: پیشگری ابتدایی یکی از انواع پیشگیری است.
وی افزود: پیشگیری اولیه در زمانی است که هیچ عامل تهدید کنندهای وجود ندارد؛ لازمه پیشگیری در این نوع، مراقبت های پزشکی است.
وزیر اسبق بهداشت کشور بیان کرد: اگر کشوری کشت توتون و تنباکو را ممنوع کرده باشد یا عوامل خطرزا را از انسان دور کنیم شامل پیشگیری ابتدایی میشود.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: همه جا باید در معرض معنویت در حد اعلای خود باید باشیم، تصریح کرد: باید کاری کرد که شرایط آسیب زای فرهنگی وجود نداشته باشد و شرایط مناسب را برای انسان فراهم کنیم، همچنین کار کردن بر روی فرزندان باید در راستای سلامت معنوی صورت بگیرد.
مرندی بیان کرد: جامعه باید به سمت سالم ترین سبک زندگی باشد، اگر به مردم یاد دهیم که نماز را تا آخرین لحظه زندگی نباید ترک کرد کار زیربنایی است که میتوان در رابطه با سلامت معنوی انجام داد.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به پیشگیری هاای ثانویه و ثالثیه گفت: آسیب هایی که اتفاق افتاده نباید فرد ایمان خود را از دست بدهد وباید راه کارهایی برای افراد بیمار در نظر گرفت.
حوزه/ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نماز را زیربنای سلامت معنوی دانست و گفت: باید کاری کرد که شرایط آسیب زای فرهنگی وجود نداشته باشد و شرایط مناسب را برای انسان فراهم کنیم.
اخبار مرتبط
-
دکتر مرندی:
برای تعریف سلامت معنوی نیازمند حوزه های علمیه هستیم/ سلامت معنوی غربی خدامحورانه نیست
حوزه/ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: امروزه ابزارهای مختلفی در عرصه سلامت معنویت در اختیار داریم که همه آنها تولید غربیها است، ولی ما باید با اتصال…
-
تصاویر/ چهارمین همایش ملی سلامت معنوی
عکس: عباس فرامرزی
-
حجت الاسلام و المسلمین پارسانیا:
دانشجویان پزشکی باید با فلسفه دینی به مفهوم سلامت نگاه کنند
حوزه/ عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه گفت: وقتی دانشجویی را از فضای معنوی و تاریخی خود وارد نظام معرفتی می کنیم که تعریف آن از علم تفسیری دنیوی…
-
دبیر همایش سلامت معنوی خبرداد:
ارسال ۱۲۰مقاله به دبیرخانه همایش سلامت معنوی در قم
حوزه/ دبیر همایش سلامت معنوی بر لزوم ارتباط هرچه بیشتر با حوزه برای تدوین الگوی سلامت معنوی تاکید کرد.
-
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه:
معنویت در اسلام فراگیر و شریعت محور است
حوزه/ مدیر مرکز تخصصی اخلاق اسلامی حوزه علمیه قم، معنویت گرایی اسلامی را شامل پنج شاخصه مهم از جمله فراگیری و شریعت محوری و جبران گرایی دانست.
-
استاد دانشگاه:
غرب به دنبال رفاه است و قرآن به دنبال رضایت بشر
حوزه/ استاد دانشگاه عنصر رضایت را عنصری قرآنی دانست که مقام کمال زیست انسانی است در جایی که غربی ها به دنبال رفاه هستند.
-
رئیس شورای حوزه علمیه قزوین:
به دستورالعمل های بهداشتی اسلام توجه شود
حوزه / امام جمعه قزوین گفت: توجه به سلامت میحط زندگی و زمین که در آموزه های دینی هم توصیه شده تضمین کننده نشاط، شادابی و سلامت انسان می شود.
-
برگزاری ۱۰ گردهمایی سلامت معنوی در کشور
حوزه/ معاون فرهنگستان علوم پزشکی از برگزاری ۱۰ گردهمایی با این موضوع با حضور علمای حوزه و اساتید دانشگاه خبرداد.
-
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی:
دعا، بیش از شفا، باید متصل کننده بیمار با مبدا هستی باشد
حوزه/محقق و پژوهشگر حوزه، کارکرد اصلی دعا را اتصال انسان با مبدا هستی دانست و بیان کرد: نباید کارکرد دعا در عرصه سلامت در محدوده شفا محدود کرد.
-
دکتر مرندی
مشکل طب این است که به دنبال بیماری است نه پیشگیری
حوزه/ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بر لزوم حمایت حوزه از بازتعریف مفهوم سلامت معنوی با مفهوم دینی و اسلامی تاکید کرد.
-
معاون فرهنگستان علوم پزشکی:
سلامت معنوی باید به شکل آکادمیک در کشور نهادینه شود
حوزه/ باید نگاه آکادمیک و بهرهگیری از آموزش معنوی به عنوان درس در میان دروس دانشکدههای پزشکی و سایر رشتههای پزشکی از جانب وزارت بهداشت گنجانده شود.
-
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه:
سلامت معنوی در تحقق سایر سلامتی های انسان موثر است /اسلام به تمام ابعاد سلامت توجه دارد
حوزه/ جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه بر لزوم کاربست های اجتماعی و دینی در زمینه ایجاد آرامش همگانی با استفاده از ظرفیت های دین تاکید کرد.
-
دکتر مرندی:
نماز، زیربنای سلامت معنوی است
حوزه/ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نماز را زیربنای سلامت معنوی دانست و گفت: باید کاری کرد که شرایط آسیب زای فرهنگی وجود نداشته باشد و شرایط مناسب را برای…
نظر شما