به گزارش سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری «حوزه»، " بازخوردهای ضد امنیتی هستی شناسی اجتماعی سلفیت جهادی " ، اثر هادی معصومی زارع در جشنواره علامه حلی در بخش ویژه حائز رتبه برتر شد .
بنیادهای نظری هر مکتب فکری (اعم از هستی شناسی، معرفت شناسی و روش شناسی) زمینه ساز بروز رفتارها، کنش ها و بازخوردهای ویژهای است که به طور ویژهای به متمایز شدن پیروان مکتب از اتباع دیگر مکاتب فکری می انجامد. به طور طبیعی جریان سلفی گرایی نیز از این مقوله مستثنی نخواهد بود.
در این میان هستی شناسی سلفیت و زاویه نگاه آن به «هستی» که بر پایه ثنائی متخاصمِ «خودی ـ دشمن» تعریف شده است، مولّد و هدایتگر طیفی از رفتارهای ضد امنیتی و خشونت بار از سوی پیروان این فرقه علیه دیگران است که چالش های فراوانی را برای جوامع مختلف به دنبال داشته است.
در یک جمع بندی کلان، می توان مهمترین بازخوردهای ضد امنیتی چنان هستی شناسیای را در مؤلفه های رفتاری مشخصی همچون دگرستیزی نظری و عملی یا مخالفت خشونت بار فکری و عملی علیه دیگران، خودستیزی نظری با سرکوب فطرت های الهی ـ انسانی، جامعه ستیزی و مبارزه با هندسه هنجارها و عرفهای اجتماعی، رادیکال سازی فضای اجتماعی و در نهایت تحرک پذیری مرزستیزانه جستجو نمود.