به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، آیت الله رضا استادی امروز در سی امین همایش مدیران مرکز خدمات حوزه های علمیه با اشاره به بخش هایی از دعای کمیل، اظهار داشت: در این دعا آمده است: «یا رَبِّ يَا رَبِّ قَوِّ عَلَى خِدْمَتِكَ جَوَارِحِی وَ اشْدُدْ عَلَى الْعَزِيمَةِ جَوَانِحِی وَ هَبْ لِيَ الْجِدَّ فِی خَشْيَتِكَ وَ الدَّوَامَ فِی الِاتِّصَالِ بِخِدْمَتِك/ اى پروردگار من به اعضایم در مقام بندگيت نیرو بخش و دلم را عزم ثابت ده و كوشش در خوف و خشيتت را و اینكه پيوسته در خدمتت باشم».
وی ابراز داشت: خدمت به بندگان و اولیاء، خدمت به حضرت حق بوده و از انتظارات حضرت امیر(ع) می باشد که باید به آن توجه داشته باشیم.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به روایتی از رسول اعظم(ص)، خاطرنشان ساخت: حضرت در این حدیث فرمودند: «خیر الناس من انتفع به الناس/ بهترین مردم کسی است که مردم به واسطه او بهره مند گردند».
این استاد اخلاق حوزه با تأکید بر اینکه باید مراقب حب نفس باشیم، تصریح کرد: حب نفس فعالیت های خلاف انسان را توجیه کرده و او را از توجهات به خود غافل خواهد کرد؛ پس باید مراقب این نوع از حب بوده تا انسان را به بیراهه نکشاند.
آیت الله استادی بیان داشت: کارمندان اداری ما باید بدانند، اجیر و حقوق بگیر بوده و برای دقیقه دقیقه آن حقوق دریافت کرده اند؛ اگر از یک کار کوتاهی کرده و کم بگذاریم، باید پاسخگو باشیم.
وی اظهار داشت: برخی از کارمندان خیال می کنند که مجانی کار کرده و منتی بر دیگران دارند؛ در حالی که برای حضور در این کار، حقوق دریافت کرده و وظیفه اوست که مشکل دیگران را حل نماید.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه ابراز داشت: کار کردن برای خود زحمت و مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت؛ اما در روایات داریم که رفع مشکل از دیگران، رحمت است و باید آن را رحمتی برای خود دانست.
آیت الله استادی تصریح کرد: توقع از ما بالا بوده و لباس ما حاکی از پاکی و تقوای ماست؛ پس باید مراقب بوده تا ضرری بر وجهه حوزه و این لباس مقدس وارد نسازیم.
وی بیان داشت: خدمات این مرکز که مؤید و کمک به همه اهل علم است، با یک واسطه، کمک به تمام مردم است که از ارزش بالایی برخوردار می باشد.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه اظهار داشت: شما واسطه خیر و کمک به طلاب و فضلا شده و آمارها نشان دهنده رضایت از فعالیت های این مرکز است؛ اما باید مراقب باشید که این فعالیت ها، واسطه شر برای خود شما نگردد.
این استاد حوزه ابراز داشت: این فعالیت ها می تواند نردبان ترقی شما در معنویات شود؛ اما در صورت عدم توجه نیز می تواند اسبابی برای سقوط شما گردد.
نظر شما