به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در مازندران، خانم زهرا پور استاد حوزه خواهران مازندران در این نشست بیان کرد: در دنیای امروز برای تبلیغ و رساندن احکام، دستورات دین و عقاید، اندیشه ها، پیام ها و خواسته ها، ابزار و وسایل زیادی کشف و ابداع شده است و نسل آدمی می تواند از راه های گوناگون اطلاع رسانی نماید.
وی افزود: با توجه به این که فنّ خطابه و سخنوری برای مبلّغین و گویندگان از مهمترین امور مورد نیاز است، لذا برای هر ناطقی که می خواهد بر اریکه سخن قرار گیرد، فراگیری اصول، قواعد و نکته های فن خطابه لازم و ضروری است تا کلامش زیبا، نافذ و مؤثر باشد و مخاطبان را به هدف مورد نظر برساند.
استاد حوزه خواهران مازندران ادامه داد: شما طلاب به عنوان مبلغین جامعه باید این نکته را همواره در نظر داشته باشید که سخنرانی یک مهارت بوده که نیاز به تمرین و تکرار دارد؛ همچنین در سخنرانی مخاطب را باید شناخت، نیاز او را سنجید و طبق احوال مخاطب سخن گفت.
وی اظهار کرد: اقناع و باوراندن مسأله به مخاطب با برهان و دلیل،جلب توجّه شنوندگان به سخن با آداب و احوال گوینده و تأثیر گذاری کلام با تحریک عواطف و برانگیختن نفوس از جمله اموری است که در خطابه باید مورد توجه قرار گیرد.
زهرا پور خاطر نشان کرد: یک خطابه شامل مقدّمه، بیان موضوع، پرداختن به موضوع اصلی، آوردن حکایات و تمثیل های مناسب، تنظیم شایسته، ترتیب مناسب مباحث، نتیجه گیری و پایان سخن می باشد.
انتهای پیام313/48