به گزارش خبرگزازری «حوزه» از ساری، خانم سمیه سیار، استاد ارائه کننده بحث "رأی حداکثری یا حداقلی مردم در انتخابات و اثر آن بر اقتدار کشور"، در این کرسی آزاداندیشی، گفت: فردی که فعالیت چندانی در جامعه ندارد، تأثیر چندانی نخواهد داشت.
وی با بیان این که یکی از نمودهای فعالیت و تأثیرگذاری در جامعه، شرکت در انتخابات است، افزود: قطعا مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موجب تقویت کشور شده و به نظام اسلامی مشروعیت می بخشد.
سیار تصریح کرد: با توجه به این که دشمنان جمهوری اسلامی ایران همواره با استفاده از روش های مختلف به دنبال تضعیف نظام بوده و در این راستا هزینه های زیادی نیز خرج می کنند، لذا اگر مردم متحد باشند و در همه صحنه ها به خصوص انتخابات حضور یابند، پاسخ کوبنده ای به دشمنان داده و دخالت بیگانگان را نخواهند پذیرفت.
در ادامه خانم، فهیمه نصراللهی، استاد منتقد این کرسی، گفت: با وجود این که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکنون، انتخابات زیادی برگزار شده و مردم در آن ها مشارکت داشته اند، اما مردم همچنان با مشکلات دست و پنجه نرم می کنند و از طرفی عملکرد بد برخی از کارگزاران، نیز بر مشکلات افزوده است.
خانم مهربان؛ مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمه الزهراء (س) شهرستان آمل و داور کرسی مذکور نیز بیان داشت: هرچند برخی از مسئولان کشور عملکرد مناسبی نداشته و به خوبی نتوانسته اند در جهت رفع مشکلات مردم فعالیت کنند، اما همگان باید با شرکت حداکثری در انتخابات، در سرنوشت کشور مشارکت نمایند.
وی تأکید کرد: براساس دیدگاه مقام معظم رهبری، تقوا و تعهد، دوری از اشرافی گری، استقامت در مقابل دشمن و ... از ویژگی های کاندیدای اصلح می باشد، لذا باید بر اساس این شاخص ها، کاندید اصلح را انتخاب کرد.
وی خطاب به طلاب گفت: طلاب باید نسبت به مسائل جامعه هوشیار و آگاه بوده و در مواقع نیاز، با بصیرت کامل روشنگری کنند و پاسخگوی سئوالات دیگران باشند.
انتهاي پيام۳۱۳/۴۸