به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، سعید حقانی در نشست بصیرتی خواهران که با موضوع «تروریسم بینالمللی» به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر، در حسینه قرآن و عترت برگزار شد، با بیان اینکه ایران پرچمدار مقتدر مبارزه با تروریسم است، اظهار داشت: اقتداری که جمهوری اسلامی در برخورد با تروریسم داشت همچنان باقی است و در همین حال، نظام سلطه به دنبال وارد کردن خدشه به آن در جهت براندازی نظام است.
وی با بیان یانکه تعاریف جدید و مفاهیم خودساخته تروریسم که در حال رشد و نمو هستند، موضوع نگران کننده ای است، گفت: این تعریف همان تروریسمی را شامل می شود که زاییده تفکرات غیرعقلانی و سودجویانه غولهای بین المللی چون آمریکا است که بر اساس آن رژیم اشغالگر صهیونیستی با وجود ارتکاب جرم و جنایت فراوان علیه مردمی بیگناه به عنوان مبارزه کننده با تروریسم نام گرفته و مردمی مبارز در نوار غزه و کرانه باختری تروریسم لقب میگیرند.
دبیر استانی جمعیت دفاع از ملت فلسطین ادامه داد: آمریکا با این تعاریف خود ساخته به بهانه مبارزه با تروریسم کشورهای افغانستان و عراق را به خاک و خون کشید.
وی ادامه داد: برای مقابله با تروریسم در داخل عزم ملی و مردمی لازم است و دولتمردان و نهادها باید برای مقابله با تروریسم با اراده قوی و برنامهریزی وارد میدان شوند، مردم و نهادهای غیردولتی از جمله تشکلها و انجمنها نیز باید وارد مبارزه و مقابله با تروریسم شوند.
حقانی با بیان اینکه تشکیل و تأسیس «بنیاد بینالمللی مبارزه با تروریسم» در ایران اسلامی از نیازهای ضروری است، افزود: حدود هشت کشور در جهان مشمول تأسیس این بنیاد شده اند اما در ایران اسلامی هنوز این اتفاق رخ نداده و البته اقدامات فراوانی در رابطه با مبارزه با تروریسم توسط دستگاه های مختلف و قوای سه گانه صورت گرفته است.
دبیر استانی جمعیت دفاع از ملت فلسطین با بیا اینکه به نظر میرسد انسجام واقعی در سه حوزه ملی، منطقهای و بین المللی را میتوان در قالب "بنیاد مبارزه با تروریسم" در عالیترین سطوح کشور تعریف کرد، گفت: این بنیاد می تواند باید عزم دولتی مردم را پای کار آورد و همسو با کشورهای اسلامی منطقه برای برچیدن تروریسم متحد و در جهان نیز با کشورهای صادقِ مدعی مبارزهکننده با تروریسم همپیمان شود.
حقانی خاطرنشان کرد: بیشک جمهوری اسلامی ایران در حوزه تروریسم یکی از بزرگترین قربانیان است که بیش از دهها هزار نفر قربانی دارد که به طور آشکار شهید شده اند، اما قضایای مانند فتنه 88 از مقولههای پس پرده تروریسم علیه ایران است.
دبیر استانی جمعیت دفاع از ملت فلسطین عنوان کرد: گروهکهای تروریستی در ایران از قبل پیروزی انقلاب فعالیت داشتهاند که از جمله آنها می توان به گروهکهای فرقان، کموله و دموکرات، تجزیهطلب خلق عرب و همچنین گروهکهای تکفیری و افراطگرایانه از جمله تجزیهطلب بلوچ و جندالشیطان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه این گروهکها ادعای نقشآفرینی در پیروزی انقلاب داشتند در حالی که آتش بیار معرکه بودند، افزود: گروهک منافقین یا به عبارتی سازمان مجاهدینخلق، یکی از فعالترین گروهکهای تروریستی علیه مردم ایران بود که از همان ابتدای انقلاب شروع به اقدامات خشونت بار کرد.
28/313