به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین عبدالعلی گواهی شامگاه دوشنبه در دیدار نماینده ولی فقیه و مسئولان سازمان بسیج طلاب با مدیر حوزه های علمیه، با اشاره به نقش هدایتگری بسیج طلاب و روحانیون برای سایر اقشار، گفت: بسیج طلاب، اساتید و روحانیون علاوه بر تأمین نیازهای فکری طلاب جوان، باید هدایت فکری سایر اقشار بسیج مردمی را نیز بر عهده گرفته و بصیرتافزایی کنند.
رئیس سازمان بسیج اساتید و طلاب کشور عنوان داشت: هماکنون بسیج طلاب، اساتید و روحانیون در همه حوزههای علمیه برادران و خواهران فعال بوده و در عرصه های مختلف، مشغول ارائه خدمات به مردم هستند. در زلزله اخیر کرمانشاه، تعداد 500 نفر از طلاب بسیجی از تیپ امام صادق(ع) با حضور به موقع در میان مصیبتزدگان به یاری آنان شتافته و مشغول ارائه خدمت شدند.
حجت الاسلام و المسلمین گواهی با بیان اینکه بسیج باید خود را خادم ملت بداند، ابراز کرد: بسیج باید امانتدار مردم باشد و از هر گونه خدمتی که میتواند برای مردم انجام دهد مضایقه نکند، زیرا بقا و حفظ نیروی مردمی بسیج در گرو اتکا به همین مردم است.
وی با اشاره به فعالیت های پایگاه های بسیج طلاب در حوزه های علمیه، گفت: هماکنون حدود 1400 پایگاه بسیج طلاب و روحانیون در حوزههای علمیه سراسر کشور فعال است و حدود ۱۵۰ هزار نفر در بسیج طلاب، اساتید و روحانیون عضویت دارند.
وی افزود: همانطور که اشاره شد طلاب و روحانیون بسیجی نسبت به سایر اقشار رسالت سنگینی بر عهده دارند، زیرا علاوه بر اینکه خودشان مجهز به تقوا و علم بوده و از مسائل روز جامعه آگاه باشند، باید سایر اقشار جامعه را تغذیه فکری کرده و هدایت فکری و معنوی آنها را برعهده داشته باشند و در عرصه های مختلف بصیرت افزایی کنند.
حجتالاسلام والمسلمین گواهی اظهار کرد: اینکه برخی فکر میکنند بسیج صرفاً برای دفاع مقدس تأسیس شد تا از نیروهای مردمی برای حضور در جنگ استفاده شود، گرچه حضور بسیج در دفاع مقدس آثار و برکات بی نظیری را در پی داشت ولی واقعیت قضیه این است که بسیج یکی از الهامات خداوند به امام خمینی(ره) بود و حضرت امام با این اقدام هوشمندانه، میراث ارزشمندی را برای کشور ذخیره کردند.
انتهای پیام 313/17