خانم فاطمه زیرک فطرت مدیر مدرسه علمیه خواهران عصمتیبه بابل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در مازندران بیان کرد: این مدرسه با قدمتی دیرینه به بلندای نیم قرن، بحمدلله مسیر خود را از سال 1347 آغاز کرده و به مرور زمان از یک مکتب که صرفا جهت آموزش احکام، قرآن و نماز به بانوان بوده است، به عنوان مأمنی جهت امور عام المنفعه از قبیل جمع آوری اعانات، تهیه جهیزیه برای نوعروسان بی بضاعت و آبرومند، کمک به مردمی که در سوانح طبیعی مانند زلزله و سیل و ... دچار آسیب شده اند، حمایت همه جانبه از روحانیت مبارز در هنگامه طاغوت، حضور مستمر در عرصه های مختلف انقلاب، بسیج مردمی محلات به منظور پشتیبانی از رزمندگان دفاع مقدس و... در آمد.
وی افزود: از سال 1370 مکتب عصمتیه با تدریس دروس حوزوی و جذب خواهران طلبه به صورت مدرسه علمیه خواهران در آمد و در کنار دروس حوزوی، کلاس های تک درس برای هر گروه سنی و کلاس های تابستانه برای جوانان و نوجوانان برگزار می گردید. این کلاس ها تا سال 1383 ادامه داشت و با نوسازی ساختمان، این مدرسه تحت پوشش مرکز مدیریت قرار گرفت و در کنار جذب طلاب، کانون احکام و قرآن همانند گذشته تا به امروز برقرار می باشد.
مدیر مدرسه علمیه خواهران عصمتیبه بابل اظهار کرد: این مدرسه در سال 1383 با پذیرش 10 طلبه شروع به کار کرد و در حال حاضر تعداد 82 نفر طلبه مشغول به تحصیل دارد و تعداد 119 طلبه تاکنون از این مدرسه فارغ التحصیل شده اند که 60 نفر از آنان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه و سطح 3 حوزه به تحصیل اشتغال دارند.
وی در ادامه اعلام کرد: اهم عملکرد و فعالیت های مستمر این مدرسه علمیه در عرصه های مختلف علمی ، فرهنگی و پژوهشی به شرح ذیل می باشد:
1-استفاده از طلاب برای حضور در مجامع علمی و تخصصی از قبیل مجامع عمومی، خانگی، دانشگاه ها، مدارس و... به منظور سخنــرانی و پاسخگــوئــی به مســائل و شبهات مطروحه و ...
2-اعزام مدرسین متبحر و سخنور به مجامع عمومی به منظور بیان اهداف مبارک امام راحل و دستاوردهای نظام
3-پاسخگوئی به سوالات و شبهات دینی و اعتقادی بصورت حضوری و غیر حضوری
4-ارائه مشاوره خانوادگی ، حقوقی و ... توسط اساتید حوزه
5-ارائه خدمات پزشکی به طلاب ، اساتید و اقشار مستمند جامعه
6-برگزاری نشستهای مستمر توجیهی و آموزشی با مدیران و معلمین پرورشی مدارس به منظور هم اندیشی و ایفای بهینه رسالت فرهنگی و دینی در اماکن آموزشی
7-تشویق دانش آموزان و دانش آموختگان به تحصیل در مقاطع مختلف علوم دینی و ...
8-ایجاد پایگاه بسیج حضرت اباصالح المهدی (عج) و جذب اساتید و طلاب
9-همکاری مستمر با شورای نگهبان و اعزام اساتید سخنور و نیروهای فعال به منظور پشتیبانی در عرصه انتخابات
10-تشکیل حلقات صالحین در مدرسه با تاکید رهبر معظم انقلاب
11-همکاری با آموزش و پرورش شهرستان در برنامه های طرح امین و حامیان ولایت و یاوران نماز با عنوان مربی و امام جماعت
12- همکاری با سپاه و اعزام مبلغ در اردوهای راهیان نور
13- برگزاری 10 کرسی آزاد اندیشی با موضوعات مختلف علمی-سیاسی- فرهنگی در مدرسه علمیه
14 - شرکت طلاب در جشنواره های علامه حلی و با نوی کرامت و کسب رتبه کشوری و استانی
15- برگزاری نشست های مختلف پژوهشی در مدرسه
انتهای پیام ۳۱۳/۴۸