شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ |۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Nov 2, 2024
شهید دکتر محمد علی نقوی

حوزه/ برای اولین بار ترجمه فارسی متن وصیت نامه شهید دکتر محمد علی نقوی بنیانگذار سازمان دانشجویان پاکستان همزمان با سالروز شهادت وی منتشر شد.

سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»؛ برای اولین بار ترجمه فارسی متن وصیت نامه شهید دکتر محمد علی نقوی بنیانگذار سازمان دانشجویان امامیه پاکستان را منتشر می کند.

متن وصیت نامه شهید به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

به سرعت به سوی مرگ پیش می روم، صحنه هایی را دیدم که باید از آنها درس می گرفتم اما تنها دیگران را پند و نصیحت کردم و خودم را فراموش کرده و عبرت نگرفتم.

کاش از مرگ نمی‌گریختم.

ای کاش به خیل لشکر خمینی( ره )ملحق شده و با خون پاک آن جوانان بخشیده می شدم.

اما همه اینها ماند و  عازم سفری طولانی شدم.

مرا در قبرستان آبا و اجدادی در علی آباد دفن کنید و برای تدفین تاخیر نکنید.

کالبد شکافی نکنید و در دوران تشییع جنازه هیچ تجمع سازمانی برگزار نکنید.

از اموال شخصی ام اگر فردی یا از مسئولین سازمان کسی ادعا کند، اول حق او را بدهید .

از همسرم تشکر می‌کنم و نسبت به فرزندانم امیدوار هستم .

از همه ی دوستان بخاطر توقعاتی که از بنده داشتند و من ناتوان از انجام بودم، شرمنده ام .

در پایان حرفی که دارم : آنهایی خوشبخت هستند که با مردمی زندگی می‌کنند که با صلاحیت و باشعور تر از خودشان هستند و  آن هایی که در جامعه ای زندگی می‌کنند که مردم آن جامعه نسبت به خودشان صلاحیت و سطح شعور کمتری دارند فدا می‌شوند.

والسلام...

محمد علی نقوی

یکم آوریل 1992 میلادی

 

 

آشنایی با شهید نقوی

شهید نقوی در زندگی خود خدمات زیادی در طول دوران عمر خود به مردم پاکستان ارائه کرد. وی علاوه بر تأسیس سازمان دانشجویان امامیه (آئی ‌ایس ‌او) بزرگترین سازمان شیعیان پاکستان، خدمات زیادی را نیز در سازمان امامیه (آئی ‌او) و جنبش «نفاذ فقه جعفریه» ارائه کرد.

جنبش نفاذ فقه جعفریه جنبش سیاسی مذهبی شعیان پاکستان است که در سال 1358 شمسی به رهبری «مفتی جعفر حسین» تأسیس شد و دکتر شهید محمد علی نقوی نیز شانه به شانه در این جنبش همراه با مفتی جعفر حسین از حقوق شیعیان در پاکستان دفاع کرد.

محمد علی نقوی ارتباطی خیلی نزدیک و عقیدتی با انقلاب اسلامی ایران داشت و چندین بار در دوران جنگ تحمیلی ایران و عراق در جبهه حضور داشت.

سازمان دانشجویان سازمان امامیه به همت این شهید بزرگوار از ابتدا با انقلاب اسلامی ایران همراهی کرد تا جایی که تاکنون نیز همان احساسات در مردم شیعیان پاکستان وجود دارند.

او در بین انقلابیون پاکستان به نام چمران و سفیر انقلاب پاکستان معروف است و «سفیر انقلاب» یکی از کتاب‌های معروف درباره زندگینامه شهید محمد علی نقوی در پاکستان است.

شهید دکتر سید محمدعلی نقوی سرانجام در شهر لاهور پاکستان هنگام خروج از مطب پزشکی خود به دست تروریست های وابسته به عربستان و آمریکا به شهادت رسید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha