به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام جعفر فخرآذر در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: جمهوری اسلامی ایران منادی تقریب بین المذاهب است و دانشگاه ادیان و مذاهب با تاسی از فرامین بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی ( رضوان الله تعالی علیه) و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی) مبنی بر نزدیک شدن دلهای مسلمین به یکدیگر اقدامات درخوری را جهت فرهنگ سازی تقریب انجام داده است.
وی گفت: اعزام این دانشجویان و اساتید به منظور گفتگو،تبادل نظر،بحث و مناظره علمی با اندیشمندان و فرهیختگان لبنان از فرق و ادیان گوناگون می باشد.
دبیر اجرایی دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب یاد آور شد: ثمرات این گونه سفرها نزدیک شدن آراء و نظرات اندیشمندان و دانشجویان شیعه وسنی و دیگر ادیان به یکدیگر است و با توجه به کاربرد گفتگوی چهره به چهره بسیاری از سوء تفاهمات و تفرقه افکنی های معاندان پیرامون مذاهب بر طرف خواهد شد.
حجت الاسلام فخرآذر افزود: امیدواریم خروجی سفر تقریبی این گروه منجر به هم آوایی و رسیدن به نقاط مشترک برای مبارزه با تکفیر و جریانات الحادی باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: سفیران تقریب دانشگاه ادیان و مذاهب از پنجم اردیبهشت به مدت یک هفته در شهرهای گوناگون لبنان با شخصیت ها، اماکن و مراکز و موئسسات علمی و پژوهشی لبنان آشنا خواهند شد.