به گزارش خبرگزاری «حوزه» از گرگان، خانم شمسی طاهری، در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران سعدیه رامیان، با بیان این که زمینه قبولی روزه ماه مبارک رمضان، پرداخت فطریه و توجه به نیازمندان است، گفت: با آن که روزه از خالص ترین عبادات است، اما شرط قبولی و جبران نواقص آن، انفاق و توجه به نیازمندان است.
وی با بیان این که روزه، یکی از خالص ترین و بهترین عبادات جهت ایجاد سلامت جسم و روح انسان است که در تعالی روح انسان و تطهیر وجود آدمی از گناهان، نقش بسیار موثری دارد، افزود: روزه حقیقی اسباب عروج معنوی آدمی را به ملکوت اعلی به وجود می آورد و سرچشمه های حکمت و معرفت را در قلب انسان مومن جاری می سازد.
مدیر مدرسه علمیه خواهران سعدیه رامیان، با اشاره به آیه 183سوره بقره به تبیین فلسفه روزه پرداخت و تشریح کرد: خداوند در این آیه بعد از بیان وجوب روزه، فلسفه این فرضیه الهی را تقوا و پرهیزگاری می داند.
طاهری، ایمان به غیب و اعتقاد به بهشت و دوزخ را از ویژگی های متقین برشمرد و بیان داشت: متقین در مقابل این اعتقاد، اعلام بندگی می کنند و از آن چه خداوند به آن ها عطا فرموده، انفاق می کنند.
وی، مهم ترین فلسفه ماه مبارک رمضان را همدردی، محبت و همراهی با جامعه خواند و تأکید کرد: نتیجه ایمان به غیب محبت به خدا و نتیجه و حقیقت دین، محبت به خلق خداست که اوج آن انفاق است.
انتهای پیام
نظر شما