به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، عصر امروز در جمع طلاب جدیدالورود حوزه علمیه استان، به تشریح اهمیت آموختن علم دین و گام نهادن در مسیر طلبگی پرداخت.
وی افزود: رسول گرامی اسلام میفرماید: «أکثَرُ النّاسِ قیمَةً أکثَرُهُم عِلما، وأقَلُّ النّاسِ قیمَةً أقَلُّهُم عِلما» و تأکید میکند که باارزشترین مردم کسانی هستند که از دانش بیشتری برخوردارند و کمارزشترین مردم کسانی هستند که از دانش کمتری بهرهمندند.
حجتالاسلام سالاری مکی تصریح کرد: البته منظور علم زمانی که است مفید بوده و به آن عمل شود و از سوی دیگر کم مقدارتر و کم قیمتتر از همه کسی است که علم کمتری دارد.
وی خاطرنشان کرد: کسی که دانایی کمی دارد خیلی زود مورد سوءاستفاده دشمنان و بدخواهان قرار گرفته و شبهات او را دوره میکند اما اگر اهل علم و تحلیل باشد اسیر دشمنان نخواهد شد.
دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به حدیث «العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس» از امام صادق (ع)، گفت: بنا به فرموده این امام همام شبهات و نادانیها و نفهمیها به کسی که عالم به زمان خود است، هجوم نمیآورند.
وی اضافه کرد: عالمی که بهخوبی دشمنشناسی کند گردبادهای شبهات و شهوات او را از مسیر حق دور نمیکند.
حجتالاسلام سالاری مکی در ادامه خطاب به طلاب، اظهار کرد: باید شکر خدا را به جای آوریم که باب هدایت در مسیر خدمت به اسلام و تشیع را برای ما فراهم کرده است، زیرا طلبگی توفیق ذیقیمتی است.
وی ادامه داد: اکنون که در این مسیر قرار گرفتهایم برای خود چشمانداز تهیه کرده و از لحاظ علمی، تهذیبی، اخلاقی و ... برای خود الگو قرار دهیم.
حجتالاسلام سالاری مکی اضافه کرد: همه ما باید به لحاظ طلبه تراز انقلاب برای خود الگو تعیین کنیم و امثال شهید مطهریها، میثمیها و ... را الگوی خود قرار دهیم و برای رسیدن به اهداف والا همت کنیم.
انتهای پیام/