جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
تصاویر/ شب دوم مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در منزل آیت الله مقتدایی

استاد حوزه علمیه قم گفت: تا ذوق شاعران گل می‌کند و یا اینکه مداحان و سخنرانان مذهبی می‌خواهند از امام حسین (ع) چیزی بگویند بابیان اینکه گریز می‌زنند به سراغ واقعه قتلگاه می‌روند و این در حالی است که خیلی از معارف ناب نهضت عاشورا برای مردم بیان‌نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مرتضی صالحی خوانساری شب گذشته در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان که در بیت آیت‌الله مرتضی مقتدایی دبیر دوم شورای عالی حوزه‌های علمیه برگزار شد، بیان داشت: چهار واقعه مهم بعثت، غدیر، عاشورا و انتظار را نباید فراموش کنیم.

وی با اشاره به واقعه عظیم بعثت نبی مکرم اسلام(ص) ابراز داشت: ما باید اهتمام ویژه‌ای نسبت به واقعه بعثت و محتوای این امر الهی داشته باشیم، زیرا در این واقعه بهترین فرد عالم خلقت مبعوث به هدفی بزرگ از ناحیه خدای تعالی می‌شود.

این خطیب توانمند حوزه علمیه اظهار داشت: مسئله غدیر خم، یک امر مسلمی به شمار می‌رود، مردم آن زمان نسبت به واقعه غدیر خم جفا کرده و عده‌ای با شناخت نعمت الهی آن را انکار کردند.

وی افزود: عاشورا حاصل غدیر است، علت اصلی وقوع عاشورا جفای امت اسلام نسبت به غدیر بود و عاشورا حامی غدیر و تفکر ناب اسلام است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین صالحی خوانساری گفت: سه مرحله جهان اسلام یعنی بعثت، غدیر و عاشورا به مرحله وقوع رسیده و فرهنگ انتظار به دنبال ریشه‌کن کردن، امام کشی و مبارزه با ظلم و جور است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تبیین صحیح نهضت عاشورای امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: محصور کردن عاشورا به گودی قتلگاه یک جفای بزرگ به اهداف والای امام حسین(ع) است.

استاد حوزه علمیه قم گفت: تا ذوق شاعران گل می‌کند و یا اینکه مداحان و سخنرانان مذهبی می‌خواهند از امام حسین(ع) چیزی بگویند، بابیان اینکه گریز می‌زنند و به سراغ واقعه قتلگاه می‌روند و این در حالی است که خیلی از معارف ناب نهضت عاشورا برای مردم بیان‌نشده است.

وی در ادامه افزود: چندین خطبه در کربلا از سوی امام حسین(ع) در کربلا بیان‌ شده و این خطبه‌ها باید برای مردم بیان شود و کلام این ولی خدای در بین مردم بازگو شود.

وی در پایان گفت: معاویه درآن زمان به‌گونه‌ای فعالیت کرده بود که شخصیت امام علی(ع) را در جامعه محو کرده و مسئله امربه‌معروف و نهی از منکر را در جامعه بی‌ارزش جلوه داده بود و بخشی از کلام امام حسین(ع) در خطبه خود در روز عاشورا حول و محور این مسائل بود و ما باید این حقایق را برای مردم بازگو کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha