پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۷
انتقاد استاد قرائتی از تدریس علوم بی فایده در حوزه و دانشگاه

حوزه/ رئیس ستاد اقامه نماز گفت: علم غیر مفید باید از محافل علمی حذف شود و این مشکل علاوه بر حوزه در دانشگاه نیز وجود دارد و ما نیازی به این تعداد از متخصصان در حوزه‌های مختلف نداریم.

ه گزارش خبرنگارخبرگزاری«حوزه»، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی عصر امروز در اختتامیه یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد که در پژوهشکده علامه طباطبایی قم برگزار شد، عنوان کرد: ما همان طور که عزاداری و گریه می‌کنیم، باید سایت خنده نیز داشته باشیم، خنده به هیچ وجه امر بدی نبوده و اصل بر خنده می‌باشد.

وی افزود: قرآن می‌فرماید یک ساعت تعطیلی کافی بوده و هیچ دلیل عقلی و نقلی برای تعطیلی پنجشنبه‌ها وجود ندارد و می‌توان در کم کردن تعطیلات گام‌هایی برداشت.

این مفسر قرآن گفت: خطبه‌های نماز جمعه طولانی بوده و این امر بر کاهش مخاطبان جوان تاثیر گذار می‌باشد.

استاد قرائتی بیان کرد: تلخیص و خلاصه نویسی در کتب مفید باید به صورت جدی پیگیری شود، تا مردم با اقبال بیشتری به مطالعه آن بپردازند.

وی ادامه داد: در هر علمی باید یک رشدی وجود داشته باشد و اگر علمی بی فایده باشد به وسیله قرآن مورد توبیخ قرار می‌گیرد و باید از این علوم بی فایده پرهیز کنیم.

رئیس ستاد اقامه نماز خاطرنشان کرد: علم غیر مفید باید از محافل علمی حذف شود و این مشکل علاوه بر حوزه در دانشگاه نیز وجود دارد و ما نیازی به این تعداد از متخصصان در حوزه‌های مختلف نداریم.

استاد قرائتی مطرح کرد: برخی از برنامه ریزی ها بدون توجه به تفاوت های بومی از کشورهای دیگر کپی شده و در داخل اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: ما در نوع تبلیغ داریم، یک نوع منبر رفتن و یک نوع دیگر تبلیغ به اصطلاح سر پایی است، طلبه‌هایی که لباس روحانیت نمی‌پوشند به ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر می‌رسد و ما باید از این طلاب نهایت استفاده را ببریم.

رئیس ستاد اقامه نماز ابراز کرد: بنده با مدرک گرایی و معادل سازی مدارک مخالف هستم و معتقدم این موارد باید از بیخ و بن از بین برود.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha